فونت کاملاً استاندارد (نازنین 14) و با فاصله خطوط استاندارد (بطور متوسط در هر صفحه 14 تا 18 خط) می باشد و مطالب کاملاً روشن و پژوهشی می باشد!
فایل پاورپوینت این موضوع نیز در قسمت پاورپوینت ها برای دفاع ارائه شده است آماده است
این پروژه در سطح کارشناسی ارشد می باشد
فایل های پاورپوینت و فایل های داده های آزمایشات نیز موجود است
چکیده
به منظور بررسی اثر منابع و سطوخ مختلف نیتروژن بر روی رشد، درصد و مقدار اسانس، و اجزای تشکیل دهنده اسانس آویشن یک آزمایش گلخانه ای انجام شد تیمارهای آزمایشی شامل سطوح 50 و 100 میلی گرم نیتروژن به ازای هر کیلوگرم خاک (100 و 200 کیلوگرم نیتروژن در هکتار) با استفاده از دو منبع نیتروژنه نیترات آمونیوم (33٪ نیتروژن) و اوره (46٪ نیتروژن) و تیمار شاهد (بدون اعمال کود نتیروژنه) بودند آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی (CRD) با سه تکرار انجام شد بالاترین مقادیر وزن تر (45٫40 گرم / گیاهی) و وزن خشک شاخساره (15٫04 گرم / بوته) در تیمار 200 کیلوگرم نیتروژن در هکتار با استفاده از نیترات آمونیوم، حاصل شد حداکثر درصد اسانس (0٫79 و 0٫8٪) هنگامی که نیترات آمونیوم (200 کیلوگرم نیتروژن در هکتار) حاصل شد اجزای اصلی اسانس، تیمول (53٫70 – 63٫63٪) ، گاماترپینن (7٫66 – 10٫82٪) ، پاراسیمن (6٫37 – 8٫17٪) ، کارواکرول (2٫86 – 6٫69٪) ، ترپینولن (1٫85 – 3٫15٪) بتاکاریوفیلن (1٫99 – 2٫89٪) لینالول (1٫46 – 2٫04٪) شناسایی شدند بیشترین درصد تیمول اسانس (63٫63٪) زمانی که گیاهان با نیترات آمونیوم (50 میلی گرم نیتروژن در کیلوگرم خاک) تغذیه شدند به دست آمد.
چکیده 1
موضوع پژوهش 2
ماهیت مساله و ضرورت انجام پژوهش 2
اهداف پژوهش 4
1- 1- کلیات تحقیق 6
1- 1- 1- گیاهان دارویی 6
1- 1- 2- آویشن باغی 7
1- 1- 2- 1- معرفی گیاه 8
1- 1- 2- 2- گیاهشناسی 9
1- 1- 2- 3- نیازهای اکولوژیکی 10
1- 1- 2- 4- زراعت گیاه 11
1- 1- 2- 5- مواد موثره و اسانس آویشن 13
1- 1- 3- تولید اسانس در گیاهان دارویی 15
1- 1- 4- تغذیه گیاه 16
1- 1- 4- 1- نیتروژن 16
1- 1- 4- 2- کودهای نیتروژنه 17
1- 1- 5- اثر تغذیه بر روی رشد و مواد موثره گیاهان دارویی 18
2- 1- تحقیقات انجام شده، روی گیاه آویشن باغی 22
2- 2- تحقیقات انجام شده، روی سایر گیاهان خانواده نعناعیان 24
2- 3- تحقیقات انجام شده روی سایر گیاهان دارویی 26
3- 1- نوع پژوهش 31
3- 2- مکان و مواد پژوهش 32
3- 3- تیمارها 33
3- 3- 1- نوع تیمارها 33
3- 3- 2- زمان اعمال تیمارها 34
3- 3- 3- روش اعمال تیمارها 34
3- 4- پرورش و نگهداری گیاهان 35
3- 5- اندازهگیریهای گلخانهای 37
3- 6- اندازه گیری های آزمایشگاهی 38
3- 6- 1- استخراج اسانس 38
3- 6- 2- تجزیه اسانس 38
3- 7- تجزیه داده ها 39
4- 1- تأثیر منابع و سطوح کودهای نیتروژنه، بر رشد، درصد اسانس و مقدار اسانس آویشن باغی 42
4- 1- 1- رشد گیاه 43
4- 1- 1- 1- وزن تر و خشک شاخساره و ریشه 44
4- 1- 1- 2- ارتفاع شاخساره گیاه 45
4- 1- 2- درصد و مقدار اسانس گیاه 46
4- 2- تأثیر منابع و سطوح مختلف کودهای نیتروژنه، بر اجزاء تشکیل دهنده اسانس آویشن باغی 48
نتیجه گیری کلی 56
پیشنهادات 57
منابع فارسی 58
منابع انگلیسی 63
تصادفی