1- تاریخچه
2- خط تولید
3- سیلوی آرد
4- آسیا کردن ضایعات
5- شکر
6- روغن
7- بیسکویت
8- سالن خمیرزنی
9- انواع خمیرها و سیستم ها
10- بسته بندی بیسکویتت
11- ویژگی بیسکویت
12- نان سوخاری
13- بسته بندی نان سوخاری
14- ویژگی نان سوخاری
15- بخش میکروب شناسی
16- آزمایش آب
17- تست های تأییدی، تکمیلی
18- شمارش کلی میکروبها
19- بخش کنترل کیفی
20- آزمایشگاه شیمی
21- آزمایشات آرد
22- آزمایشات آب
23- آزمایشات روغن
24- آزمایشات نمک
تاریخچه
کارخانه ویتانا در سال 1337 در زمینی به مساحت 40 هزار مترمربع در کیلومتر 11 جاده قدیم کرج احداث گردیده و مؤسس آن آقای تهرانچی بوده که در ابتدای امر عمده تولیدات این شرکت انواع بیسکویت مخصوصاً بیسکویت مادر بوده است و متعاقباً در سالهای 1342 با وارد نمودن ماشین آلات نان سوخاری به عنوان اولین تولید کننده نان سوخاری در ایران مطرح گردید و به دنبال آن سالنهای تولید ویفر و تافی و آبنبات به سیستم تولید این شرکت افزوده گردید که در این راستا شرکت با پوشش دادن سهم بازار داخلی در زمینه صادرات به کشورهای کویت و آسیای میانه مبادرت ورزیده است.
پس از انقلاب اسلامی این شرکت مصادره گردیده و تحت پوشش سازمان بنیاد انقلاب اسلامی به فعالیت خود ادامه داد از سال 1365 این شرکت در وضعیت انتقال مدیریتی روبرو بوده است و تحت پوشش سازمان صنایع ملی ایران آغاز بر کار نمود و در نهایت در سال 1379 بدنبال سیاست گذاری شرکتهای تحت پوشش به بخش خصوصی شرکت ویتانا سهام خود را واگذار و در حال حاضر تحت پوشش شرکت سرمایه گذار البرز می باشد.
در حال حاضر تعداد 650 نفر پرسنل دارد که در دو شیفت 8 ساعته مشغول فعالیت می باشند. تولید عمده این کارخانه را بیسکویت مادر تشکیل می دهد که در کنار محصولات دیگری مثل تافی، آبنبات بیسکویت نارگیلی، پنجره ای و جنگ و کرمدار در سطح کمتری تولید می شوند.
تصادفی