گزارش کارآموزی شرکت ویتانا (تولید بیسکویت)…-1

1- تاریخچه

2- خط تولید

3- سیلوی آرد

4- آسیا کردن ضایعات

5- شکر

6- روغن

7- بیسکویت

8- سالن خمیرزنی

9- انواع خمیرها و سیستم ها

10- بسته بندی بیسکویتت

11- ویژگی بیسکویت

12- نان سوخاری

13- بسته بندی نان سوخاری

14- ویژگی نان سوخاری

15- بخش میکروب شناسی

16- آزمایش آب

17- تست های تأییدی، تکمیلی

18- شمارش کلی میکروبها

19- بخش کنترل کیفی

20- آزمایشگاه شیمی

21- آزمایشات آرد

22- آزمایشات آب

23- آزمایشات روغن

24- آزمایشات نمک

تاریخچه

کارخانه ویتانا در سال 1337 در زمینی به مساحت 40 هزار مترمربع در کیلومتر 11 جاده قدیم کرج احداث گردیده و مؤسس آن آقای تهرانچی بوده که در ابتدای امر عمده تولیدات این شرکت انواع بیسکویت مخصوصاً بیسکویت مادر بوده است و متعاقباً در سالهای 1342 با وارد نمودن ماشین آلات نان سوخاری به عنوان اولین تولید کننده نان سوخاری در ایران مطرح گردید و به دنبال آن سالنهای تولید ویفر و تافی و آبنبات به سیستم تولید این شرکت افزوده گردید که در این راستا شرکت با پوشش دادن سهم بازار داخلی در زمینه صادرات به کشورهای کویت و آسیای میانه مبادرت ورزیده است.

پس از انقلاب اسلامی این شرکت مصادره گردیده و تحت پوشش سازمان بنیاد انقلاب اسلامی به فعالیت خود ادامه داد از سال 1365 این شرکت در وضعیت انتقال مدیریتی روبرو بوده است و تحت پوشش سازمان صنایع ملی ایران آغاز بر کار نمود و در نهایت در سال 1379 بدنبال سیاست گذاری شرکتهای تحت پوشش به بخش خصوصی شرکت ویتانا سهام خود را واگذار و در حال حاضر تحت پوشش شرکت سرمایه گذار البرز می باشد.

در حال حاضر تعداد 650 نفر پرسنل دارد که در دو شیفت 8 ساعته مشغول فعالیت می باشند. تولید عمده این کارخانه را بیسکویت مادر تشکیل می دهد که در کنار محصولات دیگری مثل تافی، آبنبات بیسکویت نارگیلی، پنجره ای و جنگ و کرمدار در سطح کمتری تولید می شوند.

خرید فایل

تصادفی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد