کارآفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس…

فهرست مطالب

شرح صفحه

فصل اول

جدول نتایج چکیده طرح ۳

فصل دوم

کلیات در راستای شناسائی محصول و ۶

مقدمه

۱-۲ تعریف، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری، طبقه بندی و ۷

۲-۲ چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای ۱۰

۳-۲ ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش ۱۱

فصل سوم

بررسی و برآوردهای فنی ۱۲

۱-۳ ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه ۱۲

۲-۳ تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید ۱۲

۳-۳ مسیر فرآیند و نمودار گردش مواد ۱۷

۴-۳ بررسی مناطق و مراحل و شیوه های کنترل کیفیت ۲۰

۵-۳ تعیین و محاسبه ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد ۲۵

۶-۳ ذکر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی منابع تامین و... ۲۶

۷-۳ بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهیزات خط تولید ۳۳

۸-۳ تعیین مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی ۳۷

۹-۳ تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی ۴۰

۱۰-۳ محاسبه کلیه سطح زیربنای لازم برای سالن تولید انبارها تاسیسات و... ۴۱

فصل چهارم

بررسی های مالی و اقتصادی ۴۳

۱-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های اصلی واحد ۴۴

۲-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های سرمایه ای واحد ۴۶

۳-۴ برآورد دارائیهای ثابت سرمایه در گردش کل سرمایه گذاری ۵۰

۴-۴ هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی ۵۳

۵-۴ برآورد کل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید ۵۴

۶-۴ محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار ۵۶

۷-۴ تعیین شاخص های اقتصادی ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلی و... ۵۶

خرید فایل

تصادفی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد