دسته بندی: مهندسی » مهندسی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل دانلودی: rar
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 80
حجم فایل:32 کیلوبایت
قیمت: 15000 تومان
تاریخچه و مبدأ پیدایش هلو
هلو بومی مناطق گرم چین می باشد، ولی به نظر می رسد که سالها قبل از معرفی شدن به اروپا که از آنجا به آمریکای شمالی برده شد در ایران کشت می شده است. بجز سیب، هلو وسیعترین درخت میوه خزانه دار کشت شده در آمریکا می باشد و درختی است نسبتاً کم عمر که دارای اندازه متوسط تا کوچک می باشد. از نظر ژنتیکی، هلو خیلی کمتر از سیب و گلابی متغیر می باشد و میوه هر نهال بذری کشت می شود و حداقل قابل خوراک می باشد و طبیعتاً زودبار می دهد لذا اصلاح ارقام جدید آسان می باشد. اغلب ارقام هلو که امروز بکار می روند محصول برنامه های اصلاح نژاد آزمایشی می باشند. برنامه های اصلاح نژاد موفقیت آمیز در مناطق مختلف دنیا منجر به تولید ارقام تجارتی خیلی بیشتری از آنچه که در مورد سیب و گلابی یافت می شود گردیده است که کشت می شود. (1)
گیاهشناسی هلو
هلو (پرنوس پرسیکا) از خانواده رزاسه و زیرخانواده پرونوئیده دارای 16 کروموزوم (16=n2) و بومی چین می باشد. جنس پرونوس شامل هلو، شلیل، بادام، زردآلو، آلو، گوجه و بسیاری از پایه های زینتی می باشد. در این جنس جوانه های گل زودتر از برگ ها باز می شوند و همیشه جانبی بوده، هیچ گاه انتهایی نیستند – هلو و بادام به زیرجنس آمیگدالوس (Amigdalus) تعلق دارند که دارای گل بدون دمگل یا دمگل کوتاه بوده میوه ها کرکی هستند. اندازه درخت هلو. متوسط ارتفاع 3 تا 5 متر – شاخه ها در اطراف تنه گسترده و مرکز آن باز است. درخت خزان کننده با سیستم ریشه ای تقریباً عمیق می باشد.
فهرست
تاریخچه و مبدأ پیدایش هلو1
گیاهشناسی هلو2
گلدهی4
عادت گلدهی هلو4
نونهالی5
گرده افشانی6
تشکیل میوه7
وقایع مهم در تشکیل میوه8
رشد و نمو میوه9
ناهنجاری های رشد و نمو میوه12
شکافتن هسته13
تنظیم رشد میوه15
ریزش میوه16
دوره ریزش16
تنظیم طبیعی ریزش18
تنک میوه20
رسیدن میوه هلو21
هرس درختان هلو21
اثر هرس بر کیفیت میوه24
نیازهای آب و هوایی هلو26
سیستم های کشت درختان هلو27
پایه های مورد استفاده هلو29
هلوهای بذری30
هیبریدهای هلو و بادام31
بادام بذری32
سیستم های تربیت درختان هلو33
تربیت به روش گلدانی34
تربیت به روش پنجه ای35
تربیت به روش هرمی35
تربیت به شکل Y36
مواد شیمیایی کنترل کننده رشد38
تر ازول ها و اهمیت آنها در باغبانی39
پکلوبوترازول40
مکانیسم عمل و اثرات PBZ43
تأثیر PBZ روی رشد درختان میوه45
جذب و نقل و انتقال PBZ47
تأثیر نوع و زمان کاربرد پکلوبوترازول51
مناسب ترین روش و زمان کاربرد PBZ53
اثرات مورفولوژیکی55
اثر بر ریشه55
اثر بر شاخ و برگ56
تأثیر PBZ روی سطح مقطع تنه58
تأثیر PBZ برروی تشکیل جوانه های گل، تراکم گل، زمان گلدهی، تشکیل میوه، رشد و نمو و کیفیت میوه60
استفاده عملی از PBZ68
کاربردهای باغبانی PBZ و تحقیقات سم شناسی برروی آن69
بحث و نتیجه گیری72
تصادفی