تحقیق معرفی کلی کارخانجات ریسندگی و بافندگی…

توضیح مختصر:

مقدمه : پوشش انسان برای محافظت خویش از سرما و گرما، جانوران و حوادث طبیعی همواره یکی از احتیاجات اولیه و ضروری بوده است. به همین دلیل از دیرباز صنعت نساجی بعنوان یکی از اساسی ترین صنایع در میان جوامع بشری رایج بوده است. هم اکنون مردم جهان سالانه مقدار زیادی از درآمد خود را صرف تهیه البسه می نمای

دسته بندی: مهندسی » مهندسی نساجی

فرمت فایل دانلودی: rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 72

حجم فایل:57 کیلوبایت

قیمت: 14000 تومان

مقدمه :

پوشش انسان برای محافظت خویش از سرما و گرما، جانوران و حوادث طبیعی همواره یکی از احتیاجات اولیه و ضروری بوده است. به همین دلیل از دیرباز صنعت نساجی بعنوان یکی از اساسی ترین صنایع در میان جوامع بشری رایج بوده است.

هم اکنون مردم جهان سالانه مقدار زیادی از درآمد خود را صرف تهیه البسه

می نماید و امروزه از فنون پیشرفته ای و همچنین برای تغییر و تنوع در فرمهای گوناگون آن استفاده می شود. برای طراحی پارچه که در آن بهره گیری از کامپیوتر از امور رایج می باشد.

نساجی از قدیمی ترین صنایع کشورهای مشرق زمین بشمار می رفته است و از جمله در کشور ما در زمانهای پیشین رونقی بسزا داشته و پارچه های بافته شده در شهرهای مختلف ایران به سراسر جهان صادر شده است و تا پیش از انقلاب صنعتی نساجی نیز تحت تاثیر ماشین قرار گرفت و متاسفانه نساجی ایران توان رقابت خود را با صنایع نساجی کشورهای صنعتی از دست داد. پیشرفت تکنولوژی نساجی در چند سال گذشته به اندازه ای چشمگیر و تغییرات تکنیکی آن به قدری متنوع بوده است که می توان به جرات آنرا به عنوان دومین تحول بزرگ صنعتی در زمینه تکنولوژی و ماشین سازی بحساب آورد.

اگر اولین تحول بزرگ صنعت نساجی را در قرن نوزدهم با بکار افتادن چرخهای این صنعت توسط نیروی مکانیکی بدانیم بطور قطع اولین تحول بزرگ صنعت نساجی در اواسط قرن بیستم با ارائه روشهای جدید ریسندگی مانند تولید الیاف فیلامنت، ریسندگی اپن اند و در بافندگی ماشینهای بدون ماکو و چند فازی انجام گرفته است. دلائل تحول صنعت نساجی به غیر از مسائل اقتصادی و تکنیکی تولید به عوامل زیر بستگی داشته است:

ازدیاد سریع جمعیت قرن نوزده و بیست می باشد تا نیاز به افزایش تولید کارخانجات نساجی و در نتیجه افزایش تولید ماشین آلات نساجی بیشتر شود.

پیشرفت سریع سایر صنایع و در نتیجه کمبود کارگر و بالا رفتن دستمزد در این صنایع باعث شد کارگران صنعت نساجی به صنایع دیگر روی آورنده در این مورد تنها راه حل علمی اتوماتیک کردن ماشینها برای کم کردن نیاز به کارگر و به موازات آن افزایش تولید ماشین آلات به منظور قادر ساختن کارخانجات به پرداخت دستمزد بیشتر بود. بالا رفتن تمدن ماشین ملتها و تحول روز افزون مد در زندگی عامه مردم سبب شد تا میزان مصرف منسوجات سرانه افزایش یابد.

معرفی کلی کارخانجات ریسندگی و بافندگی مشکین دشت

کارخانجات ریسندگی و بافندگی مشکین دشت دارای وسعت 400 هکتار در سا ل

376 1تأسیس یافت و. موضوع فعالیت این کارخانه ریسندگی و بافندگی بوده که با سرمایه حدوداً 000/000/230 تومان به مرحله بهره برداری رسیده و بصورت سهامی خاص اداره می گردد. دفتر مرکزی و دفتر بازرگانی و بازاریابی کارخانه مشکین دشت در شهر کرج واقع شده است که به عملیات تولیدی و اجرایی و حسابداری کارخانه ریسندگی و بافندگی نظارت و سرپرستی و کنترل دارد.

کارخانه مشکین دشت از نظر آ ب و هوایی در منطقه نیمه بیابانی و معتدل قرار دارد و این شرکت دارای بیمه تأمین اجتماعی می باشد.

مساحت کارخانه ریسندگی و بافندگی مشکین دشت 400 متر مربع می باشد.

از نظر نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه بیشتر از افراد و کارکنان آن از روستاها و شهرکهای اطراف و همجوار می باشند. کارخانه دارای یک واحد موتوری بوده که دارای 10 تا 15 دستگاه مینی بوس می باشد که برای سرویس دهی به کارگران مورد استفاده قرار می گیرند لازم به ذکر است که این واحد از سال 79 به پیمانکار واگذار گردید.

آب مصرفی کارخانه از چاه تامین می گردد و تعداد کل افراد مشغول به کار در کارخانه به دلیل خرابی اوضاع صنعت نساجی کاهش یافته است و حدوداً 120 نفر می باشند.

عبارات و جملات کلیدی

  • تحقیق نساجی
  • رشته نساجی
  • ریسندگی و بافندگی
  • مهندسی نساجی
  • دانلود تحقیق
  • مشکین دشت
  • کارخانجات ریسندگی و بافندگی مشکین دشت
  • تحقیق معرفی کلی کارخانجات ریسندگی و بافندگی مشکین دشت
  • ریسندگی
  • بافندگی
  • دستگاههای کارخانجات ریسندگی
  • انواع دستگاههای ریسندگی

خرید فایل

تصادفی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد