خلاصه
خصوصیات حرارتی و مکانیکی PVC منعطف با روغن دانه سویا اپوکسیده شده (PVC-ESBO) مورد بررسی قرار می گیرد. فعل و انفعال دافعی برای توضیح تاثیر اپوکسیده شدن ضریب PVC به همراه ESBO و نرم کننده ها مورد استفاده قرار می گیرد. دمای تبدیل شیشه ای PVC به عنوان تابع خطی اپوکسیده سازی نرم کننده ESBO می باشد. انرژی های فعال سازی PVC/ESBO تحت تاثیر واکنش غیر هیدروکلردار کردن و تکامل HCI می باشد. اضافه کردن ESBO باعث بهبود رفتار گرمایی PVC می گردد. انرژی های فعال سازی بالاتر تثبیت کننده های Ca-Zn، Ba-Zn مسئول تثبیت PVC-ESBO می باشند. سطح اپوکسیده کردن ESBO همچنین باعث بهبود خصوصیات مکانیکی و تثبیت حرارتی PVC می گردد.
تثبیت حرارتی پایین پلی وینیل کلراید (PVC) باعث محدود کردن کاربرد این پلیمر در صنعت می گردد. تلاش های زیادی برای بهبود تثبیت حرارتی و خصوصیات مکانیکی این پلیمر در سال های اخیر انجام گرفته است. پلی وینیل کلراید به تجزیه و از دست رفتن HCI حتی در دمای فراوری پایین تر منجر می گردد. فرض بر این است که هیدروژن فعال ظاهرا در PVC جایگزین می گردد. این امکان وجود دارد تا مانع حذف HCI توسط نمک اورگامتالیک و تثبیت PVC شده یا باعث توقف تاثیر کاتالیز HCI در این واکنش توسط اپوکسیده کردن شویم.
ص 2
ما اخیرا گزارشی را در مورد اپوکسیده کردن روغن دانه سویا بر روی عمل مکانیکی انعطاف پذیری PVC با استفاده از DOP داده ایم. ضریب ذخیره سازی (E) و از PVC- ESBO انعطاف پذیر برای نشان دادن میزان همگنی و تثبیت PVC مورد استفاده قرار می گیرد. چون میزان اپوکسیده سازی باعث بهبود دمای تبدیل شیشه شده و انتقال فاز دوم PVC به عنوان یک فرایند ترمودینامیک می باشد، ما به بررسی تاثیر حرارتی سطوح مختلف اپوکسیده سازی ESBO-PVC می پردازیم. در این مقاله ما به گزارش تثبیت PVC با تثبیت کننده کلسیم، باریوم، و روی پرداخته و نشان می دهیم که چگونه این نمک و سطح اپوکسیده سازی SBO زمان تجزیه و حرارت PVC-ESBO را تحت تاثیر قرار می دهد.
تصادفی