تحقیق بررسی خصوصیات کمی و کیفی ارقام…

توضیح مختصر:

دانلود تحقیق در مورد بررسی خصوصیات کمی و کیفی ارقام پسته، در قالب doc و در 62 صفحه، قابل ویرایش، شامل فصل اول: مقدمه و کلیات، مقدمه، گیاه شناسی پسته، مشخصات گل نر، مشخصات گل ماده، احمدآقایی، خصوصیات درخت، شاخه و جوانه گل، …

دسته بندی: مهندسی » مهندسی کشاورزی و زراعت

فرمت فایل دانلودی: zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 62

حجم فایل:2,819 کیلوبایت

قیمت: 11800 تومان

دانلود تحقیق در مورد بررسی خصوصیات کمی و کیفی ارقام پسته،

در قالب doc و در 62 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

فصل اول: مقدمه و کلیات

مقدمه

گیاه شناسی پسته

مشخصات گل نر

مشخصات گل ماده

احمدآقایی

خصوصیات درخت، شاخه و جوانه گل

گل دهی

خصوصیات برگ

رشد مغز و رسیدن محصول

خوشه میوه

وضعیت پسته در جهان

سطح زیر کشت جهانی پسته

تولید جهانی پسته

وضعیت پسته در ایران

سطح زیر کشت پسته

مناطق مستعد کشت پسته در ایران

تولید پسته در ایران

جایگاه پسته در اقتصاد کشور

میزان صادرات

رقبای واقعی ایران در تولید وصادرات

ارقام تولیدی کشورهای رقیب

کیفیت محصول

اهمیت شناسایی ارقام پسته

فصل دوم: بررسی منابع

اهداف پروژه

بررسی خصوصیات ظاهری میوه در ارقام مختلف پسته

بررسی درصد خندانی و پوکی در ارقام مختلف پسته

بررسی وزن میوه و مغز در ارقام مختلف پسته

بررسی ابعاد و شکل میوه در ارقام مختلف پسته

فصل سوم: مواد و روش ها

مواد و روش ها

صفات کمی و کیفی مربوط به میوه

ارقام پسته مورد بررسی

فصل چهارم: نتایج و بحث

بررسی صفات کیفی در ارقام مختلف پسته

وزن پسته خشک خوشه در ارقام مختلف پسته

وزن پسته خندان خوشه در ارقام مختلف پسته

تعداد پسته در خوشه در ارقام مختلف پسته

درصد خندانی در ارقام مختلف پسته

درصد نیمه مغز در ارقام مختلف پسته

درصد پوکی در ارقام مختلف پسته

درصد دهن بست در ارقام مختلف پسته

اونس خندانی در ارقام مختلف پسته

وزن پسته خشک در ارقام مختلف پسته

طول پسته خشک در ارقام مختلف پسته

عرض پسته خشک در ارقام مختلف پسته

قطر پسته خشک در ارقام مختلف پسته

درجه خندانی در ارقام مختلف پسته

فاصله نوک درون بر تا مغز در ارقام مختلف پسته

طول مغز در ارقام مختلف پسته

عرض مغز در ارقام مختلف پسته

قطر مغز در ارقام مختلف پسته

وزن پوست استخوانی در ارقام مختلف پسته

وزن مغز در ارقام مختلف پسته

فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات

نتیجه گیری

پیشنهادات

فصل ششم: منابع و مآخذ

منابع و مآخذ

چکیده تحقیق:

بدون شک امروزه بهترین و اقتصادی ترین راه دستیابی به افزایش تولید در واحد سطح، استفاده از ارقام اصلاح شده با عملکرد کمی و کیفی بالاتر و سازگار به تنش های محیطی مانند کم آبی، گرما، سرما، شوری، فقر غذایی خاک، بیماری ها و آفات می باشد. به منظور شناسایی ارقام پسته موجود درکلکسیون و بررسی خصوصیات کمی و کیفی میوه آن ها، در زمان برداشت، میوه ده رقم پسته جمع آوری و به آزمایشگاه منتقل گردید. خصوصیات مورفولوژیکی و صفات کمی و کیفی میوه ارقام و فنوتیپ ها با استفاده از توصیف نامه پسته ، ثبت گردید. پس از اندازه گیری صفات و جمع آوری اطلاعات، تجزیه و تحلیل آماری داده ها با استفاده از نرم افزار آماری mstatc انجام شد و مقایسه میانگین ها به روش دانکن انجام شد.

نتایج نشان داد که ارقام مورد بررسی از نظر صفات بررسی شده، در بسیاری موارد با یکدیگر از لحاظ آماری تفاوت معنی دار داشتند. بیشترین تعداد پسته در خوشه، در رقم بادامی کج وجود داشت. بیشترین درصد خندانی و کمترین درصد پوکی، مربوط به رقم ابراهیم آبادی بود. درشت ترین پسته (کمترین اونس) در رقم هراتی مشاهده شد.

عبارات و جملات کلیدی

  • صنعت پسته
  • صنعت بسته بندی پسته
  • کشت و صنعت پسته
  • خصوصیات پسته
  • خصوصیات درخت پسته
  • خصوصیات پسته اکبری
  • خصوصیات گیاه شناسی پسته
  • خواص پسته
  • خواص پسته کوهی
  • انواع پسته
  • انواع پسته در ایران
  • انواع پسته صادراتی
  • تحقیق پسته

خرید فایل

تصادفی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد