طرح توجیهی تهیه عسل و بسته‌بندی در…

توضیح مختصر:

چکیده 1ـ1ـ مشخصه طرح : عنوان طرح تهیه عسل و بسته بندی در بسته های 50 و 100 گرمی (صادراتی ) می باشد . طبق استاندارد شماره 92 ایران چنین تعریف شده است : عسل محصولی است طبیعی که توسط زنبورهای عسل از شهد گل و یا شهد قسمتهای دیگر گیاه در کندو بوجود می آید . و ویژگیهای عمومی آن می بایست بر طبق استاندار

دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

فرمت فایل دانلودی: rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 66

حجم فایل:50 کیلوبایت

قیمت: 11000 تومان

1ـ چکیده

1ـ1ـ مشخصه طرح :

عنوان طرح تهیه عسل و بسته بندی در بسته های 50 و 100 گرمی (صادراتی ) می باشد . طبق استاندارد شماره 92 ایران چنین تعریف شده است : عسل محصولی است طبیعی که توسط زنبورهای عسل از شهد گل و یا شهد قسمتهای دیگر گیاه در کندو بوجود می آید . و ویژگیهای عمومی آن می بایست بر طبق استاندارد تدوین شده باشد . محصول جنبی این طرح موم می باشد و ظرفیت تولیدی طرح 125 کیلوگرم عسل بسته بندی شده در ظروف 50 و 100 گرمی یکبار مصرف در ساعت می باشد .

2ـ1ـ فرآیند تولید :

عسل شان پس از خروج از کندو در گرمخانه قرار داده شده و سپس بوسیله دستگاه اکستراکتور ، عسل از موم جدا سازی می شود . عسل بدست آمده سپس صاف شده و پس از پاستوریزاسیون بوسیله دستگاه بسته بندی اتوماتیک بسته بندی می شود .

3ـ1ـ شرایط عملیاتی :

تعداد روز کاری در سال 270 روز و بر اساس یک شیفت 8 ساعته محاسبه شده است .

4ـ1ـ در صد تامین مواد اولیه :

ماده اولیه اصلی یعنی عسل کلاً از داخل کشور تهیه می شود و مواد بسته بندی وارداتی است و می توان گفت که 90 درصد مواد اولیه داخلی و 10 درصد وارداتی می باشد .

5ـ1ـ تعداد کارکنان :

مدیریت یک نفر ، پرسنل تولیدی شامل 7 نفر کارگر و دو تکنسین ، اداری و مالی 2 نفر ، نگهبهان و خدماتی 1 نفر ، راننده و تداکاتچی 1 نفر ، تاسیساتی یکنفر ، جمع پرسنل 15 نفر .

6ـ1ـ تاسیسات زیر بنایی :

کل توان برق 80 کیلووات : فرآیند 54 کیلوات ، تاسیسات 16 کیلو وات ، اضطراری 11 کیلو وات ، آب مصرفی روزانه در حد استاندارد آب آشامیدنی و به میزان 5 متر مکعب در روز قابل تامین از شبکه سراسری .

روزانه حدود 200 لیتر گازوئیل جهت دیگ بخار به مصرف می رسد .

سیستم جمع آوری و تصفیه و دفع فاضلاب بطریق سپتیک تانک پیش بینی شده است .

فهرست مطالب

1- چکیده

2- کلیات

1-2- انواع عسل

2-2- چگونگی و میزان بکارگیری

3-2- کالاهای قابل جانشینی

4-2- قیمت و امکان فروش

3- بررسی فنی

1-3- اصول فرآیند تولید

2-3- نکات علمی و شرایط بهینه

3-3- نمودار گردش مواد در کارخانه

4-3- کنترل کیفیت

5-3- نگهداری

4- برآوردهای فنی

1-4- ظرفی و برنامه تولید

2-4- مشخصات فنی

3-4- کنترل کیفیت

4-4- تاسیسات عمومی

5-4- نیروی انسانی

7-4- زمان بندی اجرای طرح

5- بررسیهای مالی و اقتصادی

1-5- جدول ارزش مواد اولیه

ــــ جدول هزینه انرژی

ــــ جدول هزینه نیروی انسانی

2-5- جدول ماشین آلات و تجهیزات تولیدی

ــــ جدول هزینه وسایل نقلیه

ــــ جدول هزینه تاسیسات عمومی

ــــ جدول هزینه ساختمانها

ـــــ جدول هزینه محوطه سازی

ـــــ جدول هزینه های قبل از بهره برداری

3-5- سرمایه ثابت

ـــــ سرمایه در گردش

ـــــ کل و نحوه سرمایه گذاری

4-5- جدول هزینه استهلاک

ـــــ جدول هزینه تعمیرات ونگهداری

5-5- جدول تفکیک هزینه های ثابت و متغییر تولید

ـــــ محاسبه قیمت تمام شده

6-5- محاسبه قیمت فروش

7-5- جداول مالی اساسی

ـــــ جدول پیش بینی عملکرد سود و زیان

ـــــ جدول پیش بینی گردش وجوه نقدی

ـــــ جدول پیش بینی تراز نامه

8-5- شاخصهای اقتصادی

ـــــ ارزش افزوده

ـــــ نقطه سر به سر

ـــــ نرخ بازدهی و دوره برگشت سرمایه

ـــــ سرمایه گذاری سرانه

9-5- تجزیه و تحلیل و ارزیابی طرح

خلاصه تهیه و بسته بندی عسل

عبارات و جملات کلیدی

  • کار تحقیقی صنایع غذایی
  • طرح توجیهی
  • طرح کارآفرینی
  • طرح توجیهی تولید عسل
  • بسته های 50 و 100 گرمی عسل
  • بسته بندی عسل

خرید فایل

تصادفی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد