دسته بندی: مهندسی » مهندسی نفت و گاز
فرمت فایل دانلودی: rar
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 102
حجم فایل:686 کیلوبایت
قیمت: 10600 تومان
دانلود تحقیق در مورد بررسی IPR چاه های نفتی و گازی،
در قالب word و در 102 صفحه، قابل ویرایش، شامل:
مقدمه
چکیده
سیالات مخازن
رژیم های جریانی
معادله جریان شعاعی یکنواخت سیال غیرقابل تراکم
جریان شعاعی گازها در حالت پایا
عملکرد جریان در چاه های نفتی
عملکرد چاه های نفتی (عمودی)
جریان گذرا در مخازن زیر اشباع
عملکرد جریان در چاه های گازی
عملکرد چاه های گازی (عمودی)
شاخص بهره دهی برای چاه های گازی
عملکرد جریان در ستون چاه
جریان مایع تک فازی
جریان های تک فازی در چاه های نفت
رژیم های جریان
براساس واحدهای میادین
طریقه رسم نمودار VLP
جریان صوتی و شبه صوتی
جریان تابع تک فازی
جریان گاز تک فازی
در میادین نفتی
جریان چند فازی
مقدمه تحقیق:
درحال حاضر نفت، به عنوان یک منبع بزرگ انرژی شناخته شده است و با توجه به کاربرد مهم این سوخت در صنعت نیاز است که مطالعات و تحقیقات بیشتری در این زمینه صورت گیرد. مسأله آلودگی محیط زیست و خطرات ناشی انجام از آن باعث شده است که دانشمندان و دولتمردان با احتیاط بیشتری به تولید این انرژی پنهان بپردازند.
سعی و تلاش ما براین بوده است که بتوانیم در این زمینه به جمع آوری اطلاعاتی که افراد پیشین به آن دست یافته بودند بپردازیم و مطالب جمع آوری شده را به بنا به نیاز و کاربرد آن در جوامع امروزی جهت آشنایی دانشجویان این رشته در دسترس آن ها قرار دهیم. با توجه به این که90 درصد انرژی مورد نیاز صنعت ما از سوخت فسیلی تأمین شود، پس پی بردن به راز ورمز این نعمت خدادای الزامی است.
هدف از بررسی IPR چاه های نفتی وگازی، دست یابی به میزان توانایی تولید نفت و گاز مخزن می باشد به دلیل این که تمام برنامه های اقتصادی کشور بنا به میزان تولید نفت و گاز از این مخازن برنامه ریزی می شود و هم چنین هدف از بررسی عملکرد ستون چاه تعیین مقدار TPR و فشار Travers در ستون چاه و مشخص کردن نوع سیال ستون چاه می باشد.
در پایان در این پروژه سعی شده است که اشاره ای کوتاه به عملکرد IPR, choke, wellbore داشته باشیم، امیدواریم که مورد رضایت شما خواننده عزیز قرار بگیرد.
چکیده تحقیق:
سعی شده است پروژه IPR به عنوان یک مرجع مفید برای استفاده دانشجویان دوره لیسانس مهندسی ارائه گردد. این نوشتار طیف گسترده ای از مسایل Chocke performer, wellbore performance, Inflow performance Ralation ship به هرحال تأکید بیشتر بر روی این سه موضوع بوده است که در این پروژه به طور کامل مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
فصل اول و دوم این پروژه به طور کامل به توضیح IPR چاه های نفتی و گازی پرداخته که به گزیده ای از این مطالب می پردازیم.
توانایی تولید یک چاه را شاخص تولید می گویند که با PI یا j نمایش داده می شود و به صورت کل دبی تولیدی به اختلاف فشار نمایش داده می شود. بعد از آن چاه با تثبیت فشار ته چاهی با یک دبی ثابت تولید می کند. لازم به ذکر است که PI اندازه گیری شده، تنها پتانسیل توان تولید چاه را وقتی که درحالت شبه پایدار تولید می کند را نشان می دهد و از طرفی میزان تولید چاه دبی بستگی به فشار ته چاه دارد. میزان تولید تابعی از فشار جریانی ته چاه (q=q(pwf را TPR می گویند.
در فصل سوم قابلیت انتقال نفت از ستون چاه مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. دریک ستون چاه،سرعت تولید نفت به پارامترهای نظیر فشار سرچاه، عملکرد جریان تولید بستگی دارد. نفت می تواند از لوله های مغزی و لوله جداری و یا هر دو فرآیند، در یک چاه نفت برحسب آن که کدام یک مسیر بهتر باشد، تولید شود.
نهایتاً در فصل آخر به کاهنده های سرچاه می رسیم که برای محدود کردن سرعت های تولید به دلیل تنظیم و محافظت از تجهیزات سطحی بر روی سطح چاه نصب می شود.
تصادفی