برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی
1- توصیف فرآورده
جدول توصیف فرآورده بستنی
2- فرآیند تولید
3- شناسایی و ارزیابی مخاطره ها و تعیین CCPs
شناسایی CCPs با به کارگیری درخت تصمیم گیری CCP در فرآیند تولید بستنی
CCPs که در فرآیند تولید بستنی در شرکت . شناسایی شد.
مقدمه
بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید. همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز می باشد. این برنامه صرفاً هک فرآورده یعنی «بستنی» را پوشش می دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را تولید کند باید برنامه دیگری نیزتدوین نماید.
تصادفی