فهرست مطالب
مقدمه ۱
محصولات تولید کارخانه ۲
وضعیت بسته بندی ۲
تامین مواد اولیه ۲
تکنولوژی تولید و بسته بندی ۳
تعداد پرسنل ۳
تفاوت آبمیوه ۳
نوشابه بدون گاز ۳
نکتار ۴
سیستم کنترل کیفی ۴
بررسی خط تولید کارخانه ۴
باسکول ۴
سیلو ۵
پرس ۵
پاستورازاسیون ۶
تغلیظ ۶
سالن تتراپک ۹
پاکت سازی ۱۰
ری اریتور ۱۱
نحوه گردش کار در انبار ۱۲
انبار گردانی ۱۴
روش تجزیه و تحلیل درونی ۱۵
روند فروش ۱۶
روند سود ۱۶
روند سرمایه در گردش ۲۰
صادرات ۲۱
استراژی توسعه صادرات ۲۲
سهام و سرمایه ۲۴
فروش شرکت ۲۵
فروش در شرکت شهد ایران ۲۶
فروش کالا ۲۸
فروش نسیه ۲۹
پرسنل بخش واحد فروش شرکت شهد ایران ۳۰
نقش و ارتباط واحد فروش ۳۱
اهداف بخش فروش ۳۲
شرکت سهامی ۳۴
توزیع نیروی انسانی ۳۶
مشخصات ماشین آلات تولیدی ۳۸
منبع ۳۹
تصادفی