فهرست مطالب عنوان صفحه ۱- تاریخچه...
۲- خط تولید...
۳- سیلوی آرد...
۴- آسیا کردن ضایعات...
۵- شکر...
۶- روغن...
۷- بیسکویت...
۸- سالن خمیرزنی...
۹- انواع خمیرها و سیستم ها...
۱۰- بسته بندی بیسکویتت...
۱۱- ویژگی بیسکویت...
۱۲- نان سوخاری...
۱۳- بسته بنی نان سوخاری...
۱۴- ویژگی نان سوخاری...
۱۵- بخش میکروب شناسی...
۱۶- آزمایش آب...
۱۷- تست های تأییدی، تکمیلی...
۱۸- شمارش کلی میکروبها...
۱۹- بخش کنترل کیفی...
۲۰- آزمایشگاه شیمی...
۲۱- آزمایشات آرد...
۲۲- آزمایشات آب...
۲۳- آزمایشات روغن...
۲۴- آزمایشات نمک...
تاریخچه:
کارخانه ویتانا در سال ۱۳۳۷ در زمینی به مساحت ۴۰ هزار مترمربع در کیلومتر ۱۱ جاده قدیم کرج احداث گردیده و مؤسس آن آقای تهرانچی بوده که در ابتدای امر عمده تولیدات این شرکت انواع بیسکویت مخصوصاً بیسکویت مادر بوده است و متعاقباً در سالهای ۱۳۴۲ با وارد نمودن ماشین آلات نان سوخاری به عنوان اولین تولید کننده نان سوخاری در ایران مطرح گردید و به دنبال آن سالنهای تولید ویفر و تافی و آبنبات به سیستم تولید این شرکت افزوده گردید که در این راستا شرکت با پوشش دادن سهم بازار داخلی در زمینه صادرات به کشورهای کویت و آسیای میانه مبادرت ورزیده است.
پس از انقلاب اسلامی این شرکت مصادره گردیده و تحت پوشش سازمان بنیاد انقلاب اسلامی به فعالیت خود ادامه داد از سال ۱۳۶۵ این شرکت در وضعیت انتقال مدیریتی روبرو بوده است و تحت پوشش سازمان صنایع ملی ایران آغاز بر کار نمود و در نهایت در سال ۱۳۷۹ بدنبال سیاست گذاری شرکتهای تحت پوشش به بخش خصوصی شرکت ویتانا سهام خود را واگذار و در حال حاضر تحت پوشش شرکت سرمایه گذار البرز می باشد.
در حال حاضر تعداد ۶۵۰ نفر پرسنل دارد که در دو شیفت ۸ ساعته مشغول فعالیت می باشند. تولید عمده این کارخانه را بیسکویت مادر تشکیل می دهد که در کنار محصولات دیگری مثل تافی، آبنبات بیسکویت نارگیلی، پنجره ای و جنگ و کرمدار در سطح کمتری تولید می شوند.
تصادفی