گزارش کارآموزی شرکت ویتانا (تولید بیسکویت)…-2

فهرست مطالب عنوان صفحه ۱- تاریخچه...

۲- خط تولید...

۳- سیلوی آرد...

۴- آسیا کردن ضایعات...

۵- شکر...

۶- روغن...

۷- بیسکویت...

۸- سالن خمیرزنی...

۹- انواع خمیرها و سیستم ها...

۱۰- بسته بندی بیسکویتت...

۱۱- ویژگی بیسکویت...

۱۲- نان سوخاری...

۱۳- بسته بنی نان سوخاری...

۱۴- ویژگی نان سوخاری...

۱۵- بخش میکروب شناسی...

۱۶- آزمایش آب...

۱۷- تست های تأییدی، تکمیلی...

۱۸- شمارش کلی میکروبها...

۱۹- بخش کنترل کیفی...

۲۰- آزمایشگاه شیمی...

۲۱- آزمایشات آرد...

۲۲- آزمایشات آب...

۲۳- آزمایشات روغن...

۲۴- آزمایشات نمک...

تاریخچه:

کارخانه ویتانا در سال ۱۳۳۷ در زمینی به مساحت ۴۰ هزار مترمربع در کیلومتر ۱۱ جاده قدیم کرج احداث گردیده و مؤسس آن آقای تهرانچی بوده که در ابتدای امر عمده تولیدات این شرکت انواع بیسکویت مخصوصاً بیسکویت مادر بوده است و متعاقباً در سالهای ۱۳۴۲ با وارد نمودن ماشین آلات نان سوخاری به عنوان اولین تولید کننده نان سوخاری در ایران مطرح گردید و به دنبال آن سالنهای تولید ویفر و تافی و آبنبات به سیستم تولید این شرکت افزوده گردید که در این راستا شرکت با پوشش دادن سهم بازار داخلی در زمینه صادرات به کشورهای کویت و آسیای میانه مبادرت ورزیده است.

پس از انقلاب اسلامی این شرکت مصادره گردیده و تحت پوشش سازمان بنیاد انقلاب اسلامی به فعالیت خود ادامه داد از سال ۱۳۶۵ این شرکت در وضعیت انتقال مدیریتی روبرو بوده است و تحت پوشش سازمان صنایع ملی ایران آغاز بر کار نمود و در نهایت در سال ۱۳۷۹ بدنبال سیاست گذاری شرکتهای تحت پوشش به بخش خصوصی شرکت ویتانا سهام خود را واگذار و در حال حاضر تحت پوشش شرکت سرمایه گذار البرز می باشد.

در حال حاضر تعداد ۶۵۰ نفر پرسنل دارد که در دو شیفت ۸ ساعته مشغول فعالیت می باشند. تولید عمده این کارخانه را بیسکویت مادر تشکیل می دهد که در کنار محصولات دیگری مثل تافی، آبنبات بیسکویت نارگیلی، پنجره ای و جنگ و کرمدار در سطح کمتری تولید می شوند.

خرید فایل

تصادفی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد