طرح کسب و کار رستوران دستپیچ…

مقدمه

چشم انداز ما ارائه غذاهایی با کیفیت بالا و خوشمزه و ارزان می باشد. هدف از تاسیس این رستوران ایجاد محیطی شاد و دوستانه جهت گذراندن وقت و همکاری مشتریان جهت آماده کردن سفارشات خویش است. هدف از راه اندازی رستوران دستپیچ، ایجاد مکانی است که با توجه به ذائقه و خواست مشتری و به صورت کاملاً سفارشی به سرو غذاهایی با کیفیت بالا و خوشمزه و ارزان می پردازد.

1-خلاصه طرح

2- معرفی کسب و کار

3- معرفی محصول یا خدمت

1-تحلیل مشتریان

5- ارزیابی رقبا

6- ارزیابی آینده بازار

7- ساختار سازمانی

8- طرح مالی

برآورد سرمایه ثابت

خرید فایل

تصادفی