دسته بندی: علوم پزشکی » تغذیه
فرمت فایل دانلودی: DOC
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 40
حجم فایل:237 کیلوبایت
قیمت: 8000 تومان
فهرست مطالب :
مقدمه
محصولات تولید کارخانه
وضعیت بسته بندی
تامین مواد اولیه
تکنولوژی تولید و بسته بندی
تعداد پرسنل
تفاوت آبمیوه
نوشابه بدون گاز
نکتار
سیستم کنترل کیفی
بررسی خط تولید کارخانه
باسکول
سیلو
پرس
پاستورازاسیون
تغلیظ
سالن تتراپک
پاکت سازی
ری اریتور
نحوه گردش کار در انبار
انبار گردانی
روش تجزیه و تحلیل درونی
روند فروش
روند سود
روند سرمایه در گردش
صادرات
استراژی توسعه صادرات
سهام و سرمایه
فروش شرکت
فروش در شرکت شهد ایران
فروش کالا
فروش نسیه
پرسنل بخش واحد فروش شرکت شهد ایران
نقش و ارتباط واحد فروش
اهداف بخش فروش
شرکت سهامی
توزیع نیروی انسانی
مشخصات ماشین آلات تولیدی
منبع
قسمتی از متن :
با رشد روز افزون جمعیت افزایش میزان مواد غذایی اهمیت فوق العاده ای پیدا کرده است . تکنولوژی پیشرفته مواد غذایی سبب شده که ما بتوانیم حداکثر استفاده را از تولیدات کشاورزی به عمل آوریم و ضایع شدن محصولات کشاورزی جلوگیری نماییم .
صنعت آبمیوه ( آبمیوه نکتار و پوره میوه ) نیز یکی از جدید ترین رشته های صنایع غذایی است ، علی رغم اینکه به تازگی در ایران معمول گردیده به عنوان یکی از روش های حفاظت و جلوگیری از ضایعات میوه از اهمیت ویژه ای برخوردار است . این صنعت از لحاظ تکنیک بسیار پیشرفته و در عمل به متخصصین و کارشناسان مجرب و کار آزموده نیاز مند است ، چرا که میوه جات از لحاظ عطر و طعم و رنگ بسیار حساس بوده و ارزش غذایی آنها هنگامی حفظ می شود که بتوانیم به خوبی مراحل مختلف تولید آنها را کنترل و اجرا نماییم . ارزیابی و کنترل قیمت مواد غذایی زمینه مهمی از مطالعه علوم مواد غذایی می باشد . اگر مصرف کنندگان به دلایلی از مصرف آن خودداری کنند بی ارزش خواهد شد . رنگ ، طعم و بافت را می توان بوسیله دستگاههای آزمایشگاهی اندازه گیری کرد . ولی هنوز تجزیه و تحلیل وابسته به حواس انسان به وسیله تست های چشایی مهمترین ابزار اندازه گیری کیفیت مواد غذایی و مقبولیت پذیرش آن می باشد . کیفیت یک مواد غذایی نه تنها به قابلیت خوراکی آن بستگی دارد بلکه به ارزش تغذیه ای ، الگوها و عادات غذایی مردم نیز بر کیفیت غذایی آن تاثیر می گذارند . کنترل کیفیت در دو سطح باید صورت گیرد . در سطح کارخانه ای ، کنترل تولید باعث می گردد که یک محصول ایمنی پیدا کرده و کیفیت آن ثابت بماند . تدوین قوانین غذایی در سطح ملی ، مصرف کنند را در مقابل تقبلات غذایی ، آلودگی و عملیا ت بهداشتی حفاظت کند . برای اینکه بتوانیم این صفت را با اصول صحیح برنامه ریزی شده توسعه دهیم لازم است قبل از هر چیز با اصول علمی و شرایط تولید آن کاملاً آشنا شویم .
تصادفی