دسته بندی: کارآفرینی » کشاورزی و زراعت
فرمت فایل دانلودی: doc
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 18
حجم فایل:78 کیلوبایت
قیمت: 4000 تومان
فهرست مطالب :
مقدمه
نام زرشک
دیدگاه یک بیگانه مقیم ایران
شربت زرشک
اندازه محصول زرشک درهکتار
انتخاب محل وخاک
روشهای تکثیروفصل کاشت
هرس
کاشت زرشک
برداشت زرشک
آبیاری وداشت زرشک
فایده های درخت زرشک ومیوه آن
آفات وبیماریهای مهم زرشک درایران
زرشک میزبان مرض زنگ گندم
زیست شناسی
قسمتی از متن :
اعضاء مختلف درختچه زرشک ( ریشه ، پوست ، ساقه ، برگ ومیوه ) ازنظرخواص طبی ودرمانی ( مانندوجوداکسی آکانتین وبربرین درریشه ) ومصارف خوراکی ( طعامها، آشهاوغیره ) وصنعتی ( رنگرزی ، تانن سازی ، منبت کاری وخاتم سازی ) وسایرمصارف آن ( ازقبیل تهیه ژله ، مرباوتهیه نوشابه ها) ازدیربازموردتوجه مردم ایران وسایرملل بوده وهست .قدمت زرشک رابه دوره اثوسن نسبت می دهند۱ودرایران هم ازسالیان قبل تابه امروزگیاه شناخته شده مردم بوده است .بطورطبیعی ووحشی درمناطق مختلف ایران می روید.تنهادراستان خراسان بصورت کاشته شده نوع بی دانه آن موردبررسی قرارداشته است ولی چندسالی است که به علت بالارفتن قیمت ، کشت وپرورش آن بصورت یک گیاه اهلی بویژه درخراسان رونق گرفته است وبصورت منبع درآمدجدیدی برای کشاورزان وباغداران درآمده است .اهمیت وتوسعه روزافزون آن ایجاب می کندازطرف وزارت کشاورزی تحقیقاتی درزمینه های به نژادی وبه زراعی به عمل آید. آزمایشات وتحقیقات درزمینه های گوناگون مانندمیزان کودموردنیاز، شناخت واقعی آفات وبیماریهاوغیره بطورجدی صورت گیردتابتوان درآینده بابهبودکیفی وکمی آن ، زرشک رادرزمره اقلام صادراتی محصولات غیرنفتی قرارداد، وازاین راه درتأمین ارزموردنیازکشورسهمی داشته باشد.فعلاً صادرات آن بطورمحدودودرسالهای ۱۳۴۵ بمقدار ۹۸ کیلوگرم بهمراه سماق ودرسال ۱۳۶۰ بمیزان ۵۵۰ کیلوگرم بخارج ازکشورصادرشده است .
تصادفی