تحقیق مشارکت مادران درجامعه

توضیح مختصر:

مقدمه : ارتباط میان مادر و فرزند نه تنها از زمان تولد بلکه حتی پیش از آن نیز اثر بسیار مهمی بر رشد روانی کودک دارد . نگرش گرم و سرد مادر نسبت به کودک موجب سازگاری و ناسازگاری کودک در آینده می شود و محرومیت از مراقبتهای مادرانه رشد اجتماعی و حرکتی کودک را به تاخیر می اندازد رشد اجتماعی کودک بیانگر

دسته بندی: علوم انسانی » علوم اجتماعی

فرمت فایل دانلودی: rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 30

حجم فایل:25 کیلوبایت

قیمت: 7500 تومان

مقدمه :

ارتباط میان مادر و فرزند نه تنها از زمان تولد بلکه حتی پیش از آن نیز اثر بسیار مهمی بر رشد روانی کودک دارد . نگرش گرم و سرد مادر نسبت به کودک موجب سازگاری و ناسازگاری کودک در آینده می شود و محرومیت از مراقبتهای مادرانه رشد اجتماعی و حرکتی کودک را به تاخیر می اندازد

رشد اجتماعی کودک بیانگر آن است که تا چه حدود روابط امور و رفتار اجتماعی را درک و عدل می کند . برای رسیدن به این هدف فرد باید بکوشد علایق دیرین و نا موفق خود را تغییر دهد و از رفتارهای تازه و موثر پیروی کند .

مدرسه در مورد پیوندهای اجتماعی چون آزمایشگاهی بشمار می رود . کودک احساس می کند که چه در خانه به منزله و اصول رفتار به کار می رفت در مدرسه اجرا نمی شود . مدرسه برای بسیاری از کودکان نخستین تجربه گروهی واجتماعی در خارج از محیط خانواده است و در اینجا باید رفتار متناسب با دو محیط باشد . در مدرسه رفتار اجتماعی کودک به مواردی مانند : اظهار ادب ، سکوت ، آرامش ، اجازه گرفتن ، مسخره کردن ، به گفته های دیگران گوش فرا دادن و منافع گروه را مقدم شمردن اطلاق می شود . همکاری کودک به معنای رعایت مقررات و انضباط مدرسه ، سر وقت حاضر شدن ، رفتار منصفانه داشتن است .

ارتباط معنوی کودک با مادری که در بیرون از منزل کار می کند و کودکی که مادرش خانه دار است در دو قطب متفاوت قرار می گیرد که مدرسه نیز در این مورد نمی تواند عواطف عقب افتاده کودک محروم از عاطفه مادری را جبران کند . از اینروست که عضو جامعه و آینده از احساسات متحدالشکل برای گزینش پایگاههای مختلف در جامعه محروم می شود هر چند جامعه خود نیز در پاسخگویی نیازهای کودک سهمیم است و او را در اجتماعی شدن یاری می دهد ولی زیر بنای آمادگی در انطباق با محیط و پذیرفتن انسانها در خانواده بویژه در دامن مادر شکل می گیرد .

مادران شاغل در مقایسه با مادران خانه دار وقت کمتری را به مراقبت کودکان خود اختصاص می دهند . مدت زمانی که مادران شاغل فارغ التحصیل از دانشگاه به مراقب از فرزندانشان اختصاص می دهند حدود یک سوم مدت زمانی که یک مادر خانه دار صرف اینکار می کند .

مقدمه 3

تربیت چیست ؟ 6

اهمیت تربیت کودک6

مراحل نسبی تربیت کودک8.

تربیت کودک در اسلام9

اهمیت مادر11

اثر اشتغال مادر بر رشد کودک13

ضرورت وجود مادر برای فرزند15

نقش پدر16

پدر مسئول تربیت فرزنداست 17

جدایی کودک از مادر و پدر18

پرورش اجتماعی کودکان19

خصوصیات تربیت اجتماعی19

عوامل موثر در رشد اجتماعی کودک20

خانواده21

اولین نهاد تربیتی21

پرورش اجتماعی24

مراحل رشد اجتماعی24

نقش مادر در روند رشد اجتماعی کودکان25

بحث و نتیجه گیری 29

منابع 30

عبارات و جملات کلیدی

  • تحقیق
  • دانلود تحقیق
  • کار تحقیقی
  • علوم اجتماعی
  • تحقیق علوم اجتماعی
  • مشارکت مادران
  • مادران در جامعه
  • مشارکت مادران در جامعه

خرید فایل

تصادفی