تحقیق پیرامون میکروفون‌ها

توضیح مختصر:

میکروفونها (مبدلهای الکتروآکوستیکی) میکروفونها یا مبدلهای الکتروآکوستیکی، دستگاههایی هستند که تغییرات انرژی آکوستیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل می کنند. (ضمناً عکس این مطلب نیز در مورد بلندگوها صادق است). همانطور که می دانیم انرژی صوتی از نوع انرژی مکانیکی است و با جرم، محیط الاستیک و نیرو سر و کار

دسته بندی: مهندسی » مهندسی برق و الکترونیک

فرمت فایل دانلودی: rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 37

حجم فایل:26 کیلوبایت

قیمت: 7500 تومان

میکروفونها (مبدلهای الکتروآکوستیکی)

میکروفونها یا مبدلهای الکتروآکوستیکی، دستگاههایی هستند که تغییرات انرژی آکوستیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل می کنند. (ضمناً عکس این مطلب نیز در مورد بلندگوها صادق است). همانطور که می دانیم انرژی صوتی از نوع انرژی مکانیکی است و با جرم، محیط الاستیک و نیرو سر و کار دارد. بنابراین حفظ و انتقال انرژی صوتی (آکوستیکی) در برد زیاد امکان پذیر نیست. فرض کنید انرژی صدای گفتگوی انسان به میزان انرژی رعد و برق (مثلاً db130) باشد، البته می دانیم که برد انتقال این انرژی محدود است، در صورتیکه اگر این انرژی (صوتی) به انرژی الکتریکی تبدیل شود هرگونه تغییر و تبدیل روی آن براحتی امکان پذیر می شود. برای مثال، انرژی الکتریکی را می توان بهر میزان تقویت کرد و آنرا به هر نقطه در فواصل خیلی دور ارسال داشت. مثلاً بردن یک نوار ضبط صوت در هر نقطه و یا انتقال صدای گوینده ای که در جلوی میکروفون در استودیو در یک نقطه از جهان صحبت می کند و این انرژی توسط فرستنده رادیوئی به سایر نقاط با وسعت بسیار پخش می شود. انرژی الکتریکی بوسیله9 بلندگو مجدداً به انرژی اکوستیکی تبدیل می شود. در این فصل طرز کار این مبدلهای الکتروآکوستیکی را مورد مطالعه قرار می دهیم.

با توجه به ماهیت انرژی آکوستیکی دستگاههائی که کار تبدیل را انجام می دهند به هر ترتیب با عمل مکانیکی سر و کار دارند و سیستمهای نوسان کننده مکانیکی مطرح می شوند. همانطور که اگر شخصی در موقع صحبت کردن یک صفحه کاغذ را بطور کشیده در جلوی دهان خود قرار دهد، متناسب با دامنه و فرکانس انرژی صوت کاغذ به ارتعاش درمی آید، ممبران میکروفون بر اثر صوت ارتعاش می نماید، با استفاده از پدیده های فیزیکی مانند پدیده های القای الکترومانیتیک، اثر پیزد الکتریک، تغییرات ظرفیت خازن و تغییرات مقاومت گردد، ذغال انرژی اکوستیکی به انرژی الکتریکی تبدیل می کند.

قبل از پیشرفت علم الکترونیک و ساختن تقویت کننده های مناسب معمولاً از شرایط نامناسب معمولاً از شرایط نامناسب میکروفون استفاده می شد، زیرا اگر بخواهیم سیگنال خروجی میکروفون بر حسب فرکانس در نوار 20 تا 20000 هرتز خطی باشد راندمان میکروفون بسیار ناچیز خواهد بود. بطوریکه اگر سیگنال بلافاصله درون میکروفون تقویت نشود بر اثر ضعیف بودن دامنه سیگنال نویز بسیاری وارد شده و عملاً استفاده از سیگنال با کیفیت مناسب بدون استفاده از تقویت کننده امکان پذیر نمی باشد.

فهرست

میکروفون ها (مبدلهای الکتروآکوستیکی)1

ساختمان میکروفونها3

میکروفونهای ذعالی (کربن دار)4

میکروفونهای دینامیکی (Moving Coil Mie)5

میکروفونهای الکترومغناطیسی (Moviong Magnet Mic)7

میکروفونهای نواری10

میکروفونهای خازنی (الکترواستاتیک) و یا (الکتروکاندستور)12

نتیجه (محاسن میکروفونهای مختلف14

معایب میکروفونهای خازنی15

دلایل احتیاج منبع تغذیه در میکروفونهای خازنی15

میکروفون بی سیم یا MF یا Wireless Mic16

پروانه کانال فرستنده (Program channal)17

گیرنده (Reciver)17

میکروفونهای الکترت (Electret Cendenser Mc)19

منابع تغذیه میکروفونها20

مزیت سیستم فانتوم بر AB23

بادگیرها24

جنس و ساخت بادگیرها24

میکروفونهای تمام جهته (Omni directional)26

میکروفونهای دوجهته یا دو راستایی یا هشت لاتین29

میکروفون گان (Gun Mic or Tele Mic)31

دلایل استفاده از میکروفون گان33

مکانیزم میکروفون گان (Gun)34

میکروفون مینی گان (Mini-Gun)35

عبارات و جملات کلیدی

  • تحقیق برق
  • دانلود تحقیق
  • میکروفونها
  • انواع میکروفون
  • میکروفون خازنی
  • میکروفون نواری
  • میکروفون بی سیم
  • میکروفون سیمی
  • تعریف میکروفون
  • کارایی میکروفون
  • کاربرد میکروفون

خرید فایل

تصادفی