دسته بندی: علوم پزشکی » تغذیه
فرمت فایل دانلودی: doc
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 42
حجم فایل:180 کیلوبایت
قیمت: 7000 تومان
فهرست مطالب :
هدف
دامنه کاربرد
مراجع الزامی
اصطلاحات و تعاریف
تولید اولیه
ساختمان و تاسیسات : طراحی و تسهیلات
کنترل عملیات
ساختمان و تاسیسات : نگهداری و بهسازی
بهداشت فردی
ترابری
اطلاعات مربوط به محصول و آگاهی مصرف کننده
آموزش افراد دست اندر کار مواد غذایی
قسمتی از متن :
استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی- آئین کار بهداشتی که توسط کمیسیون های مربوط تهیه و تدوین شده و در پنجاه و دومین جلسه کمیته ملی استاندارد میکروبیولوژی و بیولوژی مورخ 6/11/82 مورد تصویب قرار گرفته است، اینک به استناد بند یک ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371 بعنوان استاندارد ملی ایران منتشر می شود.
برای حفظ همگامی و هماهنگی با تحولات و پیشرفتهای ملی و جهانی در زمینه صنایع ، علوم و خدمات ، استاندارد های ملی ایران در مواقع لزوم تجدید نظر خواهد شد و هرگونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استاندارد ها ارائه شود ، در هنگام تجدید نظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه قرار خواهد گرفت. بنابراین برای مراجعه به استاندارد های ایران باید همواره از آخرین تجدید نظر آنها استفاده کرد.
تصادفی