استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده…

توضیح مختصر:

استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی

دسته بندی: علوم پزشکی » تغذیه

فرمت فایل دانلودی: doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 42

حجم فایل:180 کیلوبایت

قیمت: 7000 تومان

فهرست مطالب :

هدف

دامنه کاربرد

مراجع الزامی

اصطلاحات و تعاریف

تولید اولیه

ساختمان و تاسیسات : طراحی و تسهیلات

کنترل عملیات

ساختمان و تاسیسات : نگهداری و بهسازی

بهداشت فردی

ترابری

اطلاعات مربوط به محصول و آگاهی مصرف کننده

آموزش افراد دست اندر کار مواد غذایی

قسمتی از متن :

استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی- آئین کار بهداشتی که توسط کمیسیون های مربوط تهیه و تدوین شده و در پنجاه و دومین جلسه کمیته ملی استاندارد میکروبیولوژی و بیولوژی مورخ 6/11/82 مورد تصویب قرار گرفته است، اینک به استناد بند یک ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371 بعنوان استاندارد ملی ایران منتشر می شود.

برای حفظ همگامی و هماهنگی با تحولات و پیشرفتهای ملی و جهانی در زمینه صنایع ، علوم و خدمات ، استاندارد های ملی ایران در مواقع لزوم تجدید نظر خواهد شد و هرگونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استاندارد ها ارائه شود ، در هنگام تجدید نظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه قرار خواهد گرفت. بنابراین برای مراجعه به استاندارد های ایران باید همواره از آخرین تجدید نظر آنها استفاده کرد.

عبارات و جملات کلیدی

  • بهداشت فردی
  • اطلاعات مربوط به محصول و آگاهی مصرف کننده
  • آموزش افراد دست اندر کار مواد غذایی
  • استاندارد غذاهای بسته بندی
  • غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی

خرید فایل

تصادفی