دسته بندی: کارآموزی » صنایع
فرمت فایل دانلودی: zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 66
حجم فایل:111 کیلوبایت
قیمت: 6600 تومان
دانلود گزارش کارآموزی با موضوع خط تولید، کنترل کیفیت و بازاریابی نوشابه در شرکت زمزم شرق تهران،
در قالب word و در 66 صفحه، قابل ویرایش، شامل:
مقدمه
فصل اول:
تاریخچه نوشابه
تاریخچه نوشابه سازی در ایران
تاریخچه کارخانه زمزم
مشخصات کلی کارخانه زمزم شرق
آب
خواص فیزیکی آب
رنگ و کدری
بو و مزه
خواص شیمیایی آب
اسیدی و بازی
آب های اسیدی
آب های قلیایی
آب های خنثی
تصفیه مقدماتی
عصاره یا بنیان نوشابه
افزودنی های مجاز در نوشابه
شیرین کننده ها
شیرین کننده های طبیعی
شیرین کننده های مصنوعی
تهیه شربت اولیه از شکر
عصاره کولا
طعم دهنده ها
امولسیون دهنده ها
رنگ دهنده ها
نحوه و شکل عرضه عصاره کولا
خصوصیات گاز کربنیک در نوشابه
استاندارد قوطی
بسته بندی محصول
فصل دوم:
خط تولید
دستگاه تخلیه کننده بطری از جعبه
بطری شور
عوامل مؤثر در کار بطری شور
چگونگی عمل بطری شور
مواد شیمیایی مورد مصرف در بطری شور
مسائلی که در بطری شور پیش می آید
حمل سود کاستیک
کثیف بودن بطری خروجی از بطری شور
وجود رسوب آهکی در بطری شور
آینه بان
فلومیکس
هواگیر آب
کربوکولر
چگونگی کار سیستم تبدید کربوکولر
کمپرسور ها
کندانسور
پرکردن بطری
دستگاه تشتک زن
پر کن جعبه نوشابه
ترکیبات نوشابه
مواد افزودنی
عصاره
طعم دهنده
ماده امولسیون دهنده
رنگ دهنده
آنتی اکسیدان
اسیدی کننده
کارامل
تاریخچه رنگ کارامل
انواع کارامل براساس مواداولیه
کاربردکارامل
شربت سازی
بریکس
بخش تهیه شربت وعصاره
استاندارد ها
بسته بندی
استاندارد قوطی
نشانه گذاری
مطالعات برنامه ریزی تولید
سالن اسپاتی 50
سالن اسپاتی 24
مطالعه کار و برنامه ریزی تولید
تعریف مطالعه کار
حوزه های اصلی عملکرد مطالعه کار
مراحل مطالعه کار
نمودار فرآیند عملیات (OPC)
نمودار جریان فرآیند FPC
کنترل کیفیت
کنترل کیفیت طعم و ظاهر نوشابه
آزمایشات کنترل کیفیت مخصوص خط تولید
آزمایش سودکاستیک حل شده
کنترل کیفیت درصد سود
روش کنترل
کنترل کیفیت وزن مخصوص نوشابه
کیفیت نقطهً پر شده
آزمایش بریکس نوشابهً پر شده (بریکس سنج)
انجام آزمایش میکروبی روی نوشابه، آب، بطری، شکر و عصاره
آزمایش کشت میکروبی آب
آزمایش میکروبی شکر ارسالی
آزمایش میکروبی عصاره غلیظ و شربت تصفیه شده
آزمایشات شیمیایی نوشابه
شرح کار : آزمایش سختی آب
بومه شربت و عصاره
استانداردها
اسیدیته نوشابه
اندازه گیری میزان گاز نوشابه
استانداردها
فساد نوشابه
نور خورشید
حرارت
عوامل شیمیایی
دفع مواد زائد
آلودگی هوا
میکروارگانیسم ها
فروش، بازاریابی و روش های توزیع محصول
تعریف توزیع و کانالهای توزیع
استراتژی های انتخاب کانال توزیع
مطالعات بازار
فصل سوم:
نتیجه گیری پیشنهادات کلی
کاهش اشتباهات رایج در تبلیغات کارخانه
استفاده از فن آوری های نوین تبلیغاتی در فروش محصولات کارخانه
نتیجه گیری
منابع و ماَخذ
بخشی از متن ابتدای تحقیق:
پس از چیده شدن گل، به واسطه ظرافت و فسادپذیری آن، باید به سرعت نسبت به جداسازی کلاله ها اقدام نمود.
برای دست یابی به محصول نهایی کلاله های جدا شده، وارد مرحله خشک کردن می گردند. این عمل از مهم ترین مراحل مؤثر بر کیفیت نهایی محصول محسوب می گردد. روش به کار برده شده و رعایت مسائل بهداشتی، از ابزارهای مهم دست یابی به محصول با کیفیت می باشند …
تصادفی