مقدمه و تاریخچه کنسروسازی۱
۱-۲ معرفی کشت و صنعت گرگان۱۰
۱-۳ محصولات تولیدی شرکت۱۱
۱-۴ اصول و مراحل مختلف خط تولید محصولات کنسروی۱۳
۱-۴-۱ انتخاب مواد اولیه۱۳
۱-۴-۱-۱ میوه و سبزی۱۳
۱-۴-۱-۲ مواد اولیهی نیمه آماده۱۳
۱-۴-۲ درجهبندی مواد اولیه۱۶
۱-۴-۳ تمیز کردن مواد اولیه۱۷
۱-۴-۴ آماده کردن مادهی اولیه۱۷
۱-۴-۴-۱ جدا کردن پوست میوه۱۸
۱-۴-۴-۲ دمگیری و جدا کردن هسته۱۹
۱-۴-۴-۳ قطعه قطعه کردن۱۹
۱-۴-۴-۴ استفاده از خلاء برای خارج کردن اکسیژن، هوا و گازها (آبدهی در خلاء) ۱۹
۱-۴-۵ بلانچینگ۲۰
۱-۴-۶ فرمولاسیون۲۲
۱-۴-۷ پر کردن در قوطی۲۳
۱-۴-۸ خارج کردن اکسیژن و گازها۲۴
۱-۴-۸-۱ خارج کردن هوا با استفاده از دما۲۵
۱-۴-۸-۲ خارج کردن هوا با استفاده از روشهای مکانیکی۲۵
۱-۴-۸-۳ خارج کردن هوا با استفاده از تزریق۲۵
۱-۴-۹ درببندی قوطیهای کنسرو۲۵
۱-۴-۱۰ فرآیند دمایی کنسروها۲۶
۱-۴-۱۰-۱ پخت محصول۲۶
۱-۴-۱۰-۲ دما دادن به منظور استریلیزاسیون محصول۲۷
۱-۴-۱۰-۳ دستگاهها و روشهای دما دادن کنسروها۲۷
۱-۴-۱۱ سرد کردن قوطیهای کنسرو۲۸
۱-۴-۱۲ کدگذاری و برچسبزنی قوطیهای کنسرو۲۸
۱-۴-۱۳ کارتنگذاری و نگهداری قوطیها۲۹
۱-۴-۱۴ میکروبیولوژی کنسروها۳۰
۱-۵ خط تولید ذرت شیرین کارخانهی شهره۳۰
۱-۵-۱ ذرت فریز شده۳۳
۱-۵-۲ کنسرو ذرت شیرین۳۴
۱-۵-۳ مخزن آب نمکزنی۳۶
۱-۵-۴ کوکر کولر۳۷
۱-۶ خط تولید خوراک بادمجان کارخانهی شهره۳۸
۱-۷-۱ فلوچارت تولید کنسرو لوبیاچیتی با سس۴۰
۱-۷-۲ فلوچارت تولید فرآوردههای گوجهفرنگی۴۱
۱-۸ تاسیسات و تجهیزات کارخانه۴۲
۱-۸-۱ سردخانه و انجماد۴۲
۱-۸-۱-۱ تجهیزات تولید و توزیع سرما۴۳
۱-۸-۱-۲ ساختمان سردخانه۴۴
۱-۸-۲ دیگ بخار۴۶
۱-۸-۳ انبارهای کارخانه۴۹
۱-۸-۴ تصفیهی فاضلاب (تصفیهی آب صنعتی) ۵۱
۱-۹ بخش کنترل کیفی محصول و آزمونهای آن۵۳
۱-۹-۱ آب کارخانه۵۳
۱-۹-۱-۱ آزمونهای آب کارخانهی شهره۵۴
۱-۹-۲ آزمونهای فیزیکی شیمیایی کارخانهی شهره۵۸
۱-۹-۳ آزمونهای میکروبی کارخانهی شهره۶۳
۱-۱۰ نتیجهگیری۶۵
۱-۱۱ پلان کارخانه شهره۶۶
۱-۱۲ جداول۶۷
۱-۱۳ اشکال۶۹
تصادفی