کارآموزی صنایع غذایی (شرکت کشت و صنعت گرگان)…

مقدمه و تاریخچه کنسروسازی۱

۱-۲ معرفی کشت و صنعت گرگان۱۰

۱-۳ محصولات تولیدی شرکت۱۱

۱-۴ اصول و مراحل مختلف خط تولید محصولات کنسروی۱۳

۱-۴-۱ انتخاب مواد اولیه۱۳

۱-۴-۱-۱ میوه و سبزی۱۳

۱-۴-۱-۲ مواد اولیهی نیمه آماده۱۳

۱-۴-۲ درجهبندی مواد اولیه۱۶

۱-۴-۳ تمیز کردن مواد اولیه۱۷

۱-۴-۴ آماده کردن مادهی اولیه۱۷

۱-۴-۴-۱ جدا کردن پوست میوه۱۸

۱-۴-۴-۲ دمگیری و جدا کردن هسته۱۹

۱-۴-۴-۳ قطعه قطعه کردن۱۹

۱-۴-۴-۴ استفاده از خلاء برای خارج کردن اکسیژن، هوا و گازها (آبدهی در خلاء) ۱۹

۱-۴-۵ بلانچینگ۲۰

۱-۴-۶ فرمولاسیون۲۲

۱-۴-۷ پر کردن در قوطی۲۳

۱-۴-۸ خارج کردن اکسیژن و گازها۲۴

۱-۴-۸-۱ خارج کردن هوا با استفاده از دما۲۵

۱-۴-۸-۲ خارج کردن هوا با استفاده از روشهای مکانیکی۲۵

۱-۴-۸-۳ خارج کردن هوا با استفاده از تزریق۲۵

۱-۴-۹ درببندی قوطیهای کنسرو۲۵

۱-۴-۱۰ فرآیند دمایی کنسروها۲۶

۱-۴-۱۰-۱ پخت محصول۲۶

۱-۴-۱۰-۲ دما دادن به منظور استریلیزاسیون محصول۲۷

۱-۴-۱۰-۳ دستگاهها و روشهای دما دادن کنسروها۲۷

۱-۴-۱۱ سرد کردن قوطیهای کنسرو۲۸

۱-۴-۱۲ کدگذاری و برچسبزنی قوطیهای کنسرو۲۸

۱-۴-۱۳ کارتنگذاری و نگهداری قوطیها۲۹

۱-۴-۱۴ میکروبیولوژی کنسروها۳۰

۱-۵ خط تولید ذرت شیرین کارخانهی شهره۳۰

۱-۵-۱ ذرت فریز شده۳۳

۱-۵-۲ کنسرو ذرت شیرین۳۴

۱-۵-۳ مخزن آب نمکزنی۳۶

۱-۵-۴ کوکر کولر۳۷

۱-۶ خط تولید خوراک بادمجان کارخانهی شهره۳۸

۱-۷-۱ فلوچارت تولید کنسرو لوبیاچیتی با سس۴۰

۱-۷-۲ فلوچارت تولید فرآوردههای گوجهفرنگی۴۱

۱-۸ تاسیسات و تجهیزات کارخانه۴۲

۱-۸-۱ سردخانه و انجماد۴۲

۱-۸-۱-۱ تجهیزات تولید و توزیع سرما۴۳

۱-۸-۱-۲ ساختمان سردخانه۴۴

۱-۸-۲ دیگ بخار۴۶

۱-۸-۳ انبارهای کارخانه۴۹

۱-۸-۴ تصفیهی فاضلاب (تصفیهی آب صنعتی) ۵۱

۱-۹ بخش کنترل کیفی محصول و آزمونهای آن۵۳

۱-۹-۱ آب کارخانه۵۳

۱-۹-۱-۱ آزمونهای آب کارخانهی شهره۵۴

۱-۹-۲ آزمونهای فیزیکی شیمیایی کارخانهی شهره۵۸

۱-۹-۳ آزمونهای میکروبی کارخانهی شهره۶۳

۱-۱۰ نتیجهگیری۶۵

۱-۱۱ پلان کارخانه شهره۶۶

۱-۱۲ جداول۶۷

۱-۱۳ اشکال۶۹

خرید فایل

تصادفی