دسته بندی: علوم انسانی » علوم اجتماعی
فرمت فایل دانلودی: doc
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 42
حجم فایل:127 کیلوبایت
قیمت: 6000 تومان
دانلود تحقیق با موضوع اهمیت نظام آموزش و پرورش،
در قالب word و در 42 صفحه، قابل ویرایش، شامل:
اهمیت نظام آموزش و پرورش
اهداف کلی آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران
تعریف آموزش و پرورش دوره ابتدائی
اهمیت آموزش و پرورش دوره ابتدایی
ویژگی های دانش آموزان دوره ابتدایی
اهداف دوره ابتدایی
اهداف پایه اول ابتدایی
اهداف پایه های دوم تا پنجم ابتدایی
کودکان دبستانی
کتاب های درسی دوره ابتدایی
روش های آموزش و پرورش دوره ابتدایی
شیوه های تربیت اسلامی
ویژگی های معلمان دوره ابتدایی
ضرورت آموزش در دوران دبستان
تاریخچه آموزش دبستانی در ایران
محیط مدرسه شهید عکاس مصور
دبستان عکاس مصور شیفت پسرانه
دبستان عکاس مصور شیفت دخترانه
طرح درس روزانه شماره1
طرح درس روزانه شماره2
طرح درس روزانه شماره3
ارزش یابی اول
ارزش یابی دوم
ارزش یابی سوم
منابع
بخشی از ابتدای تحقیق:
نظام آموزش و پرورش بنا به ضرورت تغییرات اجتماعی، یکی از سازمان های پیچیده و بزرگ اجتماعی در هر کشوری محسوب می شود و با رشد و توسعه اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی پیوندی ناگسستنی دارد و به تدریج از یک حالت ساده ابتدایی به یک حالت پیچیده در آمده است. ثمر بخشی این نظام از یک سو، تبدیل انسان های مستعد سالم، بالنده، متعادل و رشد یافته است و از سوی دیگر تأمین کننده نیازهای نیروی انسانی جامعه در بخش های متفاوت فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی است.
به دلیل چنین اهمیتی است که در عصر حاضر، همه دولت های جهانی از کوچک و بزرگ، قدرتمند و ناتوان و صنعتی تا در حال توسعه، پرداختن به آموزش و پرورش مردم خود را در شمار وظایف اساسی می دانند و برای همگان، سراسری و حتی اجباری کردن آن، تعهدات سنگینی در قانون های اساسی و بنیاد خود می گنجانند و درصد زیادی از تولید ناخالص ملی و بودجه جاری کشور را به این امر اختصاص می دهند.
امروز به دلیل گسترش علوم و تجارب بشری و توسعه فن آوری و پیشرفت های صنعتی، گرایش به سازمان های آموزش و پرورش امری فراگیر و جهانی شده است. به حدی که یکی از شاخص های مهم رشد هر جامعه را وسعت دامنه وظایفی می دانند که نظام آموزش و پرورش آن به عهده گرفته است. استقبال روز افزون جوامع گوناگون از آموزش و پرورش سبب شده است که دولت های مرکزی یا ایالتی یا محلی، سعی کنند با اتخاذ سیاست های بخردانه، به آرمان مردم جامعه گوناگون از آموزش و پرورش عمومی و تخصصی میزان برخورداری از آموزش و پرورش عمومی و تخصصی متفاوتند. مثلاً در برخی از کشورها آموزش و پرورش عمومی و اجباری تا پایان دوره متوسطه ، در بعضی تا پایان دوره راهنمائی و در برخی تا پایان دوره ابتدایی انجام می گیرد …
تصادفی