دانلود پروژه بازاریابی و بازارسازی زیره و زرشک…

چکیده

تحقیق برای افزایش صادرات غیرنفتی که در کشور ما امری الزامی است. دراین مورد گرچه در مقاطع مختلف زمانی چه قبل و چه بعد از انقلاب تحقیقاتی انجام شده است اما اقدامات مؤثری آنچنانکه باید و شایدهنوز صورت نگرفته است. تجربه کشورهای موفق در امر توسعه اقتصادی نشان داده که تجارت خارجی نقش بسیار مهم و تعیین کننده ای در فرایند توسعه این کشورها ایفا کرده و به طور قطع می توان گفت که هیچ کشورتوسعه یافته و تازه صنعتی شده ای را نمی توان یافت که بدو توسعه تجارت و تکیه بر صادرات خود به این امر نایل شده باشد. الگوی توسعه متکی به صادرات امروزه تقریباً در میان اکثر کشورهای در حال توسعه به صورت مدل غالبی درآمد است و از این رو مشاهده می کنیم که طی ۱۹۸۰ بسیاری از این کشورها بسوی خصوصی سازی و کاهش دخالت های دولت در اقتصاد، مقررات زدایی، آزادسازی تجاری، تلاش در جهت جلب سرمایه های خارجی و به طور کلی در جهت حاکمیت عناصر اقتصاد بازار اهتمام کرده اند. نظریه تجارت به عنوان متور رشد اقتصادی دارای مخالفین و موافقین زیادی است. پر بیش و سنیگر از جمع مخالفان این نظریه بویژه در کشورهای درحال توسعه بوده اند و دلیل این امر را تخریب رابطه مبادله تجاری این کشورهامی دانند زیرا این کشورها صادر کننده مواد خام و وارد کننده محصولات نهایی می باشند و قیمت مواد خام نسبت به محصولات نهایی روز به روز در حال کاهش است برخی دیگر از نظریه پردازان اقتصادی همانندریکاردو، هگچر اهلین و کروگمن از موافقین رابطه مثبت بین رشد اقتصادی و تجارت خارجی بوده و دلیل این امر را عمدتاً در مزیت های نسبی و فراوانی نسبی عوامل تولید در بین کشورهای مختلف می دانند اما نکته این است که به مرور زمان و بویژه پس از جنگ جهانی دوم از تعداد مخالفین کاسته شده و بر تعداد موافقین افزوده شده است به دیگر سخن دیدگاه صاحبنظران در مورد نقش مثبت و مؤثر تجارت خارجی در رشد اقتصادی روز به روز خوشبینانه تر شده و آنرا به یک اصل تبدیل می نمایند.

فهرست

فصل اول

۱-۱ مقدمه

۲-۱ ضرورت و اهمیت مسئله

۳-۱ اهداف تحقیق

۴- ۱ فرضیات تحقیق

۵-۱ کاربردهای انجام تحقیق

۶-۱ پیشینه تحقیق

تحقیقات انجام شده در زمینه بازاریابی و بازار رسانی محصولات کشاورزی

فصل اول

بخش اول

۱-۲ مقدمه

۲-۲ تاریخچه

۳-۲ خصوصیات گیاهشناسی زیره سبز

۱-۳-۲ ویژگیهای عمومی

۲-۳-۲ ارقام زیره سبز

۳-۳-۲ زیستگاه و پراکنش

۱-۴-۲ مصارف خوراکی و ارزش غذایی

۲-۴-۲ اهمیت دارویی

۵-۲ سایر کاربردهای زیره سبز

۶-۲ ویژگیها وروشهای کشت زیره سبز

۱-۶-۲ کاشت

۳-۶-۲ داشت

۳-۶-۲ برداشت

۷-۲ آفات و امراض

۸-۲ خصوصیات زرشگ

۹-۲ تاریخچه زرشک

۱۰-۲ خصوصیات گیاهشناسی و پراکنش جنس زرشک

۱-۱۰-۲ ویژگیهای عمومی

۲-۱۰-۲ گونه های زرشگ

۳-۱۰-۲ زیستگاه و پراکنش

۱۱-۲ مصارف خوراکی، ارزش غذایی و اهیمت دارویی زرشک

۱-۱۱-۲ مصارف خوراکی و ارزش غذایی

۲-۱۱-۲ اهمیت دارویی

۱۲-۲ سایر کابردهای زرشک

۱۳-۲ ویژگیها و روشهای پرورش زرشک بیدانه

۱-۱۳-۲ کاشت و تکثیر

۲-۱۳-۲ داشت

۳-۱۳-۲ برداشت

۱۴-۲ آفات و امراض زرشک

بخش دوم

۱-۲ تعریف بازار

۲-۲ طبقه بندی بازارهای مختلف

۱-۲-۲ طبقه بندی بازار بر اساس موضوع مبادلات

۲-۲-۲ بازارها بر اساس وضعیت مکانی

۳-۲ تعریف بازاریابی

۴-۲ ابعاد مختلف بازاریابی

۱-۴-۲ بازاری گرائی

۲-۴-۲ بازار شناسی

۳-۴-۲ بازاریابی

۴-۴-۲ بازار رسانی

۵-۴-۲ بازار گردی

۶-۴-۲ بازار سنجی

۷-۴-۲ بازار داری

۸-۴-۲ بازار گرمی

۹-۴-۲ بازار گردانی

۵-۲ عناصر قابل کنترل و موثر بر بازاریابی

۶-۲ تاریخچه بازاریابی

۷-۲ مفاهیم اساسی بازاریابی

۸-۲ عوامل موثر در بازاریابی

۱-۸-۲ فروشندگان اولیه

۲-۸-۲ واسطه های بازاریابی

۱-۲-۸-۲ دلالان

۲-۲-۸-۲ واحدهای توزیع فیزیکی

۳-۲-۸-۲ آژانسهای خدمات بازاریابی

۴-۲-۸-۲ واسطه های مالی

۳-۸-۲ مشتریان

۴-۸-۲ رقبا

۵-۸-۲ جوامع

۹-۲ مفهوم جدید بازاریابی

۱۰-۲ تئوریهای رفتار خریدار

۱-۱۰-۲ تئوری اقتصاد خرد (Microevonmic theory)

۲-۱۰-۲ تئوری روانشناسی (psychogical)

۱-۲-۱۰-۲ مراحل تصمیم گیری خریدار

۱-۱-۲-۱۰-۲ شناخت اشکال

۲-۱-۲-۱۰-۲ جستجو برای اطلاعات

۳-۱-۲-۱۰-۲ ارزیابی کردن خط مشی های مختلف (عمل تصمیم گیری)

۱۱-۲ مفهوم بازاریابی محصولات کشاورزی

۱۲-۲ اهمیت بازاریابی محصولات کشاورزی

۱۳-۲ عملیات بازاریای

۱-۱۳-۲ فعالیت های مبادله ای

۲-۱۳-۲ فعالیت های فیزیکی

۱۴-۲ سازمان بازاریابی

۱۵-۲ فعالیتها و وظایف بازاریابی محصولات کشاورزی

۱-۱۵-۲ جمع آوری اطلاعات

۲-۱۵-۲ حمل و نقل

۳-۱۵-۲ درجه بندی و استاندارد نمودن محصولات

۴-۱۵-۲ بسته بندی و تبدیل محصولات

۵-۱۵-۲ انبارداری

۶-۱۵-۲ تبلیغات

۷-۱۵-۲ اعتبار

۸-۱۵-۲ قیمت گذاری

۱۶-۲ شبکه های بازاریابی

۱-۱۶-۲ خرده فروشان

۲-۱۶-۲ عمده فروشان

۳-۱۶-۲ سلف خران

۴-۱۶-۲ میدان داران

۵-۱۶-۲ سایر موارد

۱۷-۲ اهداف بازاریابی محصولات کشاورزی

۱-۱۷-۲ آنچه به عهده دولت می باشد

۲-۱۷-۲ آنچه بر عهده تولید کننده می باشد

۱۸-۲ نقش شرکتهای تعاونی در بازاریابی

۱۹-۲ مسیر بازاریابی

۲۰-۲ هزینه های بازاریابی

۲۱-۲ حاشیه بازاریابی

۲۴-۳- کارایی بازاریابی

۲۳-۲ مدل های حاشیه بازاریابی

۱-۲۳-۲ الگوی مارک- آپ (Mark up Model)

۲-۲۳-۲ الگوی حاشیه نسبی (Relative Model)

۳-۲۳-۲ الگوی هزینه بازاریابی (Marketing Cost. Model)

۴-۲۳-۲ الگوی انتظارات عقلایی (Ration Expectation Model)

۲۴-۲ شفافیت بازار

۲۵-۲ برخی مشکلات اساسی موجود در بازاریابی محصولات کشاورزی

فصل سوم

۱-۳ مقدمه

۲-۳ روش تحقیق

۳-۳ روش جمع آوری اطلاعات

۴-۳ منابع اطلاعات ثانویه

۵-۳ منابع اطلاعات اولیه

۶-۳ جامعه آماری

۷-۳ نمونه آماری

فصل چهارم

۱-۴- مقدمه

۲-۴- اهمیت اقتصادی زیره

۱-۲-۴- کشورهای وارد کننده و صادر کننده زیره

۲-۲-۴- روند تولید و صادرات زیره

۳-۴ مشخصات جامعه مورد بررسی و مشخصات تحقیق

۴-۴ ویژگی های نمونه مورد بررسی تولید کنندگان زیره

۱-۴-۴ ویژگی های سنی

۲-۴-۴ سطح تحصیلات

۳-۴-۴ وضعیت مالکیت اراضی

۵-۴ ویژگی های نمونه مورد بررسی عمده فروشان زیره

۱-۵-۴ ویژگی های سنی

۲-۵-۴ سطح تحصیلات

۱-۶-۴ ویژگیهای سنی

۲-۶-۴ سطح تحصیلات

۷-۴ انواع بازارهای زیره

۱-۷-۴ بازار سر مزرعه

۲-۷-۴ بازار عمده فروشی

۳-۷-۴ بازار خرده فروشی

۸-۴ سازمان بازاریابی زیره

۱-۸-۴ عمده فروشان

۲-۸-۴ خریدران محلی

۳-۸-۴ نمایندگان عمده فروش

۴-۸-۴ میدان داران

۵-۸-۴ دلالان

۶-۸-۴ خرده فروشان

۹-۴ عملیات بازاریابی زیره

۱-۹-۴ حمل و نقل

۲-۹-۴ درجه بندی

۳-۹-۴ استاندارد

۱-۳-۹-۴ مواد خارجی موجود در زیره

۲-۳-۹-۴ ویژگی های زیره استاندارد شده باید به شرح زیر باشد

۴-۹-۴ بسته بندی

۵-۹-۴ اطلاعات زیر باید بر روی هر بسته یا بر چسب شود

۵-۹-۴ انبارداری

۱۰-۴ اعتبار

۱۱-۴ مسیر بازاریابی زیره

۱-۱۱-۴ مسیرهای اصلی بازاریابی زیره

۱۲-۴ قیمت گذاری

۱۳-۴ حاشیه بازاریابی

۱۴-۴ هزینه بازاریابی

۱۵- ۴ سود بازاریابی

۱۶-۴ ضریب هزینه بازاریابی

۱۷-۴ ضایعات

۱۸-۴ عدم کارایی بازاریابی

۱۹-۴ شفافیت بازار

۲۰-۴ ویژگی های نمونه مورد بررسی تولید کنندگان زرشک

۱-۲۰-۴ ویژگی های سنی

۲-۲۰-۴ سطح تحصیلات

۳-۲۰-۴ وضعیت مالکیت اراضی

۲۱-۴ ویژگیهای نمونه مورد بررسی عمده فروشان زرشک

۱-۲۱-۴ ویژگیهای سنی

۲-۲۱-۴ سطح تحصیلات

۲۲-۴ ویژگی های نمونه مورد برری خرده فروشان زرشک

۱-۲۲-۴ ویژگی های سنی

۲-۲۲-۴ سطح تحصیلات

۲۳-۴ انواع بازارهای زرشک

۱-۲۳-۴ بازار سر مزرعه

۲-۲۳-۴ بازار خرده فروشی

۲۴-۴ سازمان بازاریابی

۱-۲۴-۴ عمده فروشان

۲-۲۴-۴ خریداران محلی

۳-۲۴-۴ نمایندگان عمده فروش

۴-۲۴-۴ میدان داران

۵-۲۴-۴ دلالان

۶-۲۴-۴ خرده فروشان

۲۵-۴ عملیات بازاریابی زرشک

۱-۲۵-۴ حمل و نقل

۲-۲۵-۴ درجه بندی

۳-۲۵-۴ استاندارد

۴-۲۵-۴ بسته بندی

۵-۲۵-۴ انبارداری

۲۶-۴ اعتبار

۲۷-۴ مسیر بازاریابی زرشک

۲۸-۴ قیمت گذاری

۲۹-۴ حاشیه بازاریابی

۳۰-۴ هزینه های بازاریابی

۳۱-۴ سود بازاریابی

۳۲-۴ ضریب هزینه بازاریابی

۳۳-۴ ضایعات

۳۴-۴ عدم کارایی بازاریابی

۳۵-۴ شفافیت بازار

۳۶-۴ مشکلات بازاریابی و صادرات زیره و زرشک

فصل پنجم

۱-۵- مقدمه

۲-۵ نتایج و بحث

۳-۵ پیشنهادات جهت بهبود بازاریابی زیره و زرشک

منابع

خرید فایل

تصادفی