تحقیق تاریخچه و سیر تحولی عکاسی و…

توضیح مختصر:

بخشی از متن: در سال 1727، T.H.Schulze با بعضی از ترکیبات نقره آزمایشهایی انجام داد. در حقیقت او می کوشید که تصویر صفحه مشبک را بر روی سطحی که پوشیده از مخلوط گچ ، نقره ، اسید نیتریک و سایر مواد شیمیایی بود، بوجود آورد. او دریافته بود که کلرور نقره ، یکی از مهمترین مواد در عکاسی ، بوسیله نور ، …

دسته بندی: علوم انسانی » مطالعات هنر

فرمت فایل دانلودی: rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 32

حجم فایل:59 کیلوبایت

قیمت: 6000 تومان

دانلود تحقیق با موضوع تاریخچه و سیر تحولی عکاسی و تصویر برداری،

در قالب word و در 32 صفحه، قابل ویرایش.

بخشی از متن تحقیق:

در سال 1727، T.H.Schulze با بعضی از ترکیبات نقره، آزمایش هایی انجام داد. در حقیقت او می کوشید که تصویر صفحه مشبک را بر روی سطحی که پوشیده از مخلوط گچ، نقره، اسید نیتریک و سایر مواد شیمیایی بود، بوجود آورد. او دریافته بود که کلرور نقره، یکی از مهمترین مواد در عکاسی، بوسیله نور ، سیاه می شود.

در سال 1802، Humphrey Davy و T.Wedgewook، سعی کردند تصویر سایه واری را با استفاده از نور و روش شولز بوجود آوردند. آن ها از محلول نیترات نقره که روی کاغذ مالیده بودند، استفاده کرده، جهت ثبت تصویر از دوربینی به نام آبسکورا (جعبه تاریک) استفاده کردند. این وسیله، جعبه بدون منفذ و بسته ای بود که فقط در قسمت جلوی آن، یک سوراخ کوچک یا یک عدسی ساده قرار داشت که تصویر را روی کاغذ می انداخت و این اولین باری بود که با استفاده از عدسی ها و فعل انفعالات شیمیایی، ضبط تصور ممکن شد.

اما تصویر حاصل شده به علت آنکه که هنوز نمی دانستند چگونه املاح نقره اضافی را برای جلوگیری از سیاه شدن آن از بین ببرند، بعد از گذشت زمان تیره می شد. تا این که در سال 1837 توسط J.B.Reade خاصیت تیوسولفیت سدیم (هیپو) که مواد حساس به نور را در مناطق نور نخورده روی کاغذ زایل می ساخت، کشف شد. محلول هیپو با ترکیبات نقره ، ترکیباتی را بوجود می آورد که به راحتی در آب حل می شد و از روی فیلم و یا کاغذ، زایل می گردید.

اولین عکس رنگی:

اولین عکس رنگی نیز در تاریخ 17 مه سال 1861، بوسیله Clerk Maxwell در انجمن سلطنتی انگلستان به نمایش گذاشته شد. البته نمی توان گفت که عکس رنگی خوب و ایده آلی ارائه شد، ولی به هر حال با این کار، فرایند روش رنگی توضیح داده شد. در سال 1870 ، دکتر مارکس، طریقه ساختن امولسیونی را که با استفاده از ژلاتین و مخلوط کردن آن با برومورنقره بدست می آمد، معرفی کرد.

صفحات پوشیده از این امولسیون، برای استفاده در دوربین به دست مصرف کنندگان می رسید. امروزه امولسیون تقریبا با همان روش قبلی آماده و مصرف می شود.

فرآیندهای عکاسی:

فرآیندهای انجام شده برای ثبت تصویر در عکاسی، عبارت اند از: نوردهی، ظهور، ثبوت ، شستشو.

نوردهی:

در نتیجه هدایت نور، خواه به وسیله دوربین عکاسی دلخواه و خواه بوسیله هر دستگاه عملی دیگر، بر روی سطحی حساس، تصویری دید آمده و ثبت می شود که تصویر مخفی نامیده می شود. تصویر مخفی، قابل رویت نبوده و فقط با اعمال روش های خاص بعدی یعنی عمل ظهور می توان آن را قابل رویت ساخت و در حقیقت، زمانی که مواد عکاسی (فیلم تخت ، فیلم حلقه ای، کاغذ) در دوربین، اگراندلسیور یا دستگاه چاپ، نور می بیند، هالوژنهای نقره درون امولسیون آنها به وسیله نور متاثر شده، موجب بروز فعل و انفعالات شیمیایی می شود و در نتیجه تصویر مخفی بوجود می آورد که بعدها در اثر عمل ظهور قابل رویت می شود …

عبارات و جملات کلیدی

  • تاریخچه عکاسی
  • تاریخچه تصویربرداری
  • تحقیق عکاسی
  • تحقیق تصویربرداری
  • عکاسی و تصویربرداری
  • دانلود
  • تحقیق رشته هنر
  • دانلود کار تحقیقی هنر
  • دانلود تحقیق پیرامون تاریخ عکاسی
  • تحقیق اصول ظهور عکس
  • تحقیق تاریخ تصویربرداری
  • تحقیق تصویربرداری

خرید فایل

تصادفی