مقاله روش های نگهداری مواد غذایی

توضیح مختصر:

دانلود مقاله در مورد روش های نگهداری مواد غذایی، در قالب doc و در 28 صفحه، قابل ویرایش، شامل تعریف، روش هایی جدید برای نگهداری غذا، نگهداری سبزی و میوه (کاربردی)، آلوی سردرختی، آماده سازی، حفظ و نگهداری غذاها، کنسرو کردن، نمک سود

دسته بندی: علوم پزشکی » تغذیه

فرمت فایل دانلودی: zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 28

حجم فایل:30 کیلوبایت

قیمت: 5600 تومان

دانلود مقاله در مورد روش های نگهداری مواد غذایی،

در قالب doc و در 28 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

تعریف

روش هایی جدید برای نگهداری غذا

نگهداری سبزی و میوه (کاربردی)

آلوی سردرختی

آماده سازی

حفظ و نگهداری غذاها

کنسرو کردن

نمک سود کردن (شور گذاشتن)

مربا ها و ژله ها

انجماد

خشک کردن

روش های نامطمئن کنسروسازی

نگهداری سبزیجات

نگهداری میوه ها

نگهداری محصولات لبنی

نگهداری محصولات گوشتی

نگهداری دیگر محصولات مواد غذایی

اطلاعات اولیه

خشک کردن

دود دادن

سرد کردن

حرارت دادن

بخشی از متن مقاله:

شرح مختصر: خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرآیند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن آن، ماده غذایی را ابتدا در فریزر قرار می دهند و پس از یخ بستن، آب موجود در آنرا طی فرایند تصعید (تبدیل جامد به گاز) می گیرند. روش های مختلفی برای خشک کردن مواد غذایی وجود دارد. هر کدام از این روش ها، مزایای خاص و کاربردهای مخصوص به خود را دارند. بسیاری از غذاها و میوه ها را با استفاده از این روش می توان تا مدت طولانی نگهداری نمود، از جمله گوشت گاوی که در نور آفتاب خشک شده باشد، میوه هایی که آب بسیار زیادی دارند همچون کشمش، آلو، انجیر و خرما. استفاده از گوشت های نمک سود و خشک شده در تهیه غذاهای سنتی کاربرد دارد. ابتدا گوشت را به مدت چند روز داخل آب نمک قرار می دهند تا گوشت همچنان سالم بماند. سپس گوشت را در برابر نور آفتاب قرار می دهند تا خشک شود. این کار را در فصل های سرد انجام می دهند؛ زمانی که دمای هوا در روز، زیر صفر باشد. سپس گوشت حاصله را طی فرایندهای دیگری عمل آورده و بعد از آن می توان از این گوشت برای تهیه سوپ یا دیگر غذاها استفاده نمود …

این فایل در قالب doc، قابل ویرایش، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی می باشد.

عبارات و جملات کلیدی

  • مواد غذایی
  • مقاله روش های نگهداری مواد غذایی
  • حفظ و نگهداری غذاها
  • خشک کردن مواد غذایی
  • منجمد کردن مواد غذایی
  • نگهداری سبزی و میوه
  • نگهداری محصولات لبنی
  • روش های نگهداری مواد غذایی
  • روش های نگهداری مواد غذایی در قدیم
  • روش های نگهداری مواد غذایی در گذشته

خرید فایل

تصادفی