تحقیق درمان معتادین به مواد مخدر

توضیح مختصر:

به طور کلی درمان کامل معتادین دو مرحله دارد که در هر مرحله روشهای مختلف درمانی به کار گرفته می شود : مرحله اول - بازگیری مرحله دوم - بازتوانی مرحله اول (بازگیری) بازگیری یا درمان جسمی از دو راه یکی روش دارویی و دیگری روش غیر دارویی امکان پذیر است که در هر دو روش نیز به دو طریق ترک تدریجی و ترک ناگها

دسته بندی: علوم انسانی » علوم اجتماعی

فرمت فایل دانلودی: rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 14

حجم فایل:19 کیلوبایت

قیمت: 5500 تومان

دانلود تحقیق با موضوع درمان معتادین به مواد مخدر،

در قالب word و در 14 صفحه، قابل ویرایش.

بخشی از متن تحقیق:

به طور کلی درمان کامل معتادین، دو مرحله دارد که در هر مرحله روش های مختلف درمانی به کار گرفته می شود:

مرحله اول- بازگیری

مرحله دوم- بازتوانی

مرحله اول (بازگیری):

بازگیری یا درمان جسمی، از دو راه، یکی روش دارویی و دیگری روش غیر دارویی امکان پذیر است که در هر دو روش نیز به دو طریق ترک تدریجی و ترک ناگهانی مورد استفاده قرار می گیرد.

1ـ روش دارویی: 1. ترک تدریجی 2. ترک ناگهانی

1. ترک تدریجی: امروزه یکی از روش های شایع و متداول دارودرمانی در جهت ترک وابستگی بدنی اعتیاد به مشتقات تریاک، به ویژه مورفین و هروئین استفاده از ترکیب متارون می باشد. در این شیوه از درمان سعی می شود با رعایت مراقبت های پزشکی خاص با وضع کلی معتاد ترکیب متادون، با برنامه ریزی ویژه ای به طور کلی کوتاه مدت یا دراز مدت، جانشین مصرف هروئین گردد. هم چنین استفاده مناسب متادون، از نقطه نظر کمی می توان اثرات داروئی هروئین را در صورت مصرف در بدن خنثی نماید که در این مورد متادون به عنوان عامل خنثی کننده در برابر اثرات فارماکولوژی (داروئی) هروئین عمل می کند.

2. ترک ناگهانی: در استفاده از این روش، معتاد به طور یکباره از مصزف مواد مخدر خودداری می نماید و زیر نظر پزشک متخصص به منظور تسکین نشانه های ترک از برخی از داروهای کمکی (غیر از متادون) استفاده می نماید. پس از اتمام این دوره و تایید بر عدم اعتیاد فرد معتاد می تواند با مراجعه به مرکز روانپزشکی مشاوره و سایر مراکز در این زمینه برای رفع نارسائی های کلی اقدام نماید.

2ـ روش غیر دارویی: 1- ترک تدریجی 2ـ ترک ناگهانی

1. ترک تدریجی: روش غیر داروئی روشی است بسیار ساده که علاوه بر کاربردهای سنتی و قدیمی آن، امروزه نیز مورد استفاده قرار می گیرد. بدین ترتیب که زیر نظر پزشک متخصص که بر حسب نوع اعتیاد و میزان مصرف تهیه می شود فرد معتاد سعی می کند به تدریج از مصرف روزانه خود کم کند تا آن که پس از انقضای دوره مقرر، میزان مصرف به صفر تنزل کند. پس از ترک کامل و تایید آزمایشگاهی مبتنی بر عدم اعتیاد بیمار باید تحت درمان روحی قرار گیرد.

2. ترک ناگهانی: این گونه روش بدون استفاده از هیچ گونه داروئی به منظور دفع سم زدایی معتادان مورد استفاده قرار می گیرد. بدین ترتیب که فرد معتاد در محل خاص که نتواند در زمان ترک به خود یا دیگران صدمه بدنی وارد کند، نگهداری می شود تا به خودی خود پس از چند روز ترک اعتیاد کند. معمولاً این دوره بین 2 تا 12 روز به طول می انجامد که نوسان آن بستگی به چگونگی اعتیاد (میزان ونوع مصرف ) و فرد معتاد خواهد داشت …

عبارات و جملات کلیدی

  • درمان معتادین به مواد مخدر
  • تحقیق درمان معتادین به مواد مخدر
  • مقاله درمان معتادین به مواد مخدر
  • درمان معتاد
  • درمان معتادان
  • درمان معتاد به شیشه
  • درمان معتادان به شیشه
  • تحقیق درمان معتاد
  • مقاله درمان معتاد
  • پایان نامه درمان معتاد
  • دانلود تحقیق درمان معتاد

خرید فایل

تصادفی