دانلود طرح توجیهی تولید کنسروهای رژیمی…

موضوع طرح: دانلود طرح توجیهی تولید کنسروهای رژیمی فرمت فایل: PDF (قابل ویرایش با نرم افزار) مقدمه:

مطالعات امکان سنجی، مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرح های سرمایه گذاری اقتصادی

انجام می گیرد. در این مطالعات از نگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار

گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیم گیری سرمای ه گذ اران مورد استفاده قرار

می گیرد.

گزارش حاضر مطالعات امکان سنجی مقدما تی تولید کنسروهای رژ یمی می باشد. این مطالعات در

قالب متدولوژی مطالعات امکان سنجی تهیه گردیده است و مطابق متدولوژی فوق، ابتدا محصول مورد

مطالعه به طور دقیق معرفی شده و سپس بررسی های لازم روی بازار آن صورت خواهد گرفت و در

ادامه مطالعات فنی در خصوص چگونگی تولید و امکانات سخت و نرم افزاری مورد نیاز نیز شناسایی شده

و در نهایت ظرفیت های اقتصادی و حجم سرمایه گذاری مورد نیاز برای اجرای طرح برآورد و ارائه

خواهد شد تا با استفاده از آن سرمایه گذران و ع لاقه مندان محترم بتوانند کلیه اطلاعات مورد نیاز را

کسب و در جهت انجام سرمایه گذاری اقتصادی با دید باز و مسیر شفاف اقدام نمایند. امید است این

مطالعات کمکی هرچند کوچک در راستای توسعه صنعتی کشورمان بعمل بیاورد.

مقدمه

بخش اول: معرفی محصول

-۱ نام و کد محصولات

-۱-۲ شماره تعرفه گمرکی

-۱-۳ شرایط واردات محصول

-۱-۴ بررسی و ارائه استانداردهای موجود در محصول (ملی یا بین المللی)

-۱-۵ بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول

-۱-۶ معرفی موارد مصرف و کاربرد

-۱-۷ بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول

-۱-۸ اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز

-۱-۹ کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول

-۱-۱۰ شرایط صادرات

بخش دوم: بررسی وضعیت عرضه و تقاضا

-۲-۱ بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون

-۲-۲ بررسی وضعیت طرح های جدید و طرح های توسعه در دست اجرا

-۲-۳ بررسی روند واردات محصول از آغاز برنام ه سوم تا سال ۱۳۸۵

-۲-۴ بررسی روند مصرف از آغاز برنامه توسعه سوم تاکنون

-۲-۵ بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه توسعه سوم تا سال ۱۳۸۵

-۲-۶ بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه توسعه چهارم

بخش سوم: مطالعات فنی و تکنولوژیکی

-۳-۱ بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور

-۳-۲ تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرایند تولید محصول

-۳-۳ بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی به همراه برآورد حجم سرمایه ثابت

-۳-۴ برآورد مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و منابع تامین آن

-۳-۵ پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح

-۳-۶ وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال

-۳-۷ بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی

-۳-۸ وضعیت حمای تهای اقتصادی و بازرگانی

-۳-۹ تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید

خرید فایل

تصادفی