دسته بندی: مدیریت » مدیریت خلاقیت
فرمت فایل دانلودی: zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 38
حجم فایل:54 کیلوبایت
قیمت: 5000 تومان
دانلود تحقیق در مورد بررسی ارتباط بین خلاقیت مدیران و پویایی در محیط آموزشی،
در قالب doc و در 38 صفحه، قابل ویرایش، شامل:
چکیده
مقدمه
مفهوم خلاقیت
مفاهیم مرتبط با خلاقیت
ویژگی های شخصیتی افراد خلاق
موانع خلاقیت
فرآیند خلاقیت در مدیریت
مفهوم شادی و نشاط
روش تحقیق
مدل مفهومی تحقیق
یافته های و فرضیات پژوهش
فرضیات فرعی
بررسی رابطه بین متغیرهای تحقیق
رابطه بین خلاقیت و نشاط محیط آموزشگاهی
رابطه بین ابتکار و نوآوری و نشاط محیط آموزشگاهی
رابطه بین تنوع و انعطاف پذیری و نشاط محیط آموزشگاهی
رابطه بین انگیزه و پشتکار و نشاط محیط آموزشگاهی
رابطه بین تحمل و استقامت و نشاط محیط آموزشگاهی
رابطه بین خلاقیت و عاطفه مثبت
رابطه بین خلاقیت و فقدان عاطفه منفی
نتیجه گیری و تفسیر نتایج
پیشنهادات علمی و کاربردی
منابع
ؤ
چکیده تحقیق:
هر محیط آموزشی، دارای جوی است که ممکن است آن محیط را سرد، خشک، غیرقابل اعتماد، ترس آور و یا گرم، صمیمی، قابل انعطاف و حمایت کننده سازد. هرچه جو سازمان مثبت تر باشد، برقراری ارتباط و روابط انسانی آسان تر خواهد بود. بالعکس جوهای بسته، ترس آور و یا منفی سبب بی اعتمادی، جدایی و نفرت افراد از هم می شود. حیط زندگی انسان نقشی اساسی در احساس خوشبختی و یا تیره بختی او دارد.
اگر محیطی بتواند به فرد اعتماد به نفس بدهد و بروز استعدادها و احساسات او را ممکن سازد و در نهایت بتواند زمینه های دستیابی به نیازهای فرد را امکان پذیر سازد، افراد احساس شادی و خوشبختی خواهند کرد. خلاقیت موضوعی غریب و نا آشنا نیست که برای وجود آن نیاز به استدلال باشد. خلاقیت به عنوان استعدادی قدرتمند در نهاد آدمی، از همان دوران کودکی وجود دارد. با این حال خلاقیت در مراحل ابتدایی زندگی تکامل یافته نیست و به همین دلیل نیاز به توجه، هدایت و تربیت دارد. این تحقیق سعی دارد رابطه بین خلاقیت مدیران و نشاط محیط آموزشگاهی در مدارس ابتدایی استان سمنان را مورد بررسی قرار دهد. در این راستا از تئوری گیلفورد- پال تورنس و تعریف آرگایل و کراسلند از شادکامی بر اساس پرسش نامۀ افسردگی بک به عنوان چارچوب نظری تحقیق استفاده می شود .
جامعه آماری این تحقیق را کلیه کارکنان مدارس ابتدایی استان سمنان تشکیل می دهند که جمعیت نمونه این پژوهش شامل 150 نفر می باشد. روش جمع آوری اطلاعات شامل پرسش نامه 25 سؤالی خلاقیت و 27 سوالی نشاط می باشد. روش های تجزیه و تحلیل با استفاده از آزمون های آلفای کرونباخ، دوجمله ای، کالماگروف- اسمیرنف، یومان ویتنی، کروسکال والیس و ضریب هم بستگی کندال تائو b صورت پذیرفت. نتایج آزمون ها به این قرار است که تمامی مؤلفه های خلاقیت ، منجر به نشاط می گردند و 27.5 درصد از نشاط، به وسیله مؤلفه تنوع و انعطاف پذیری صورت می گیرد. هم چنین ضریب هم بستگی کل مؤلفه های متغیر مستقل با متغیر وابسته برابر است با 24.9 که نشان از هم بستگی ضعیف کل مؤلفه های متغیر مستقل با متغیر وابسته دارد.
تصادفی