عنوان پروژه: رشته صنایع غذایی:: روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر
فرمت: powerpoint
تعداد اسلاید: ۴۳
حجم فایل: ۲۶ کیلو بایت
فهرست مطالب پاورپوینت
دسته اول_ روشهای حجمی
دسته دوم_ روشهای وزنی
دسته سوم_ روشهای طیفی
۱- روش ژربر
وسائل لازم برای آزمایش
۱-چربی سنج
۲-سانتریفوژ
۳-وسائل اندازه گیری
۴- حمام آب
معرفهای لازم برای آزمایش
۲- الکل آمیلیک C۵H۱۱OH
طرز عمل
نتیجه گیری
اشکالات کار
شستشوی چربی سنجها
تصادفی