دسته بندی: مهندسی » مهندسی صنایع
فرمت فایل دانلودی: zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 15
حجم فایل:609 کیلوبایت
قیمت: 4500 تومان
دانلود تحقیق در مورد کنترل میکروبیولوژیک در کارخانه نیشکر، افزایش کیفیت شکر و کاهش ضایعات،
در قالب doc و در 15 صفحه، قابل ویرایش.
چکیده تحقیق:
در بویس روگ موریس شکر خام برای مصرف اروپا تولید می شود. جمعیت میکروبی موجود در شکرخام هم مانند اندازه و رنگ دانه های شکر، یکی از پارامترهای اصلی کیفیت محسوب می شود. بنابراین یکی از مسایل مهم تولید، کنترل میکروبیولوژیک است. در این تحقیق، نمای کلی از جمعیت میکروبی در فرآیند تولید شکر خام آورده شده است. آنالیزهای خاص مثل PH، اندازه گیری میزان گلوکز و فروکتوز به پیدا کردن نقاط بحرانی در فرآیند تولید، کمک می کند. تغییرات برنامه بهداشت با افزودن بیوسیدها مورد ارزیابی قرارگرفت. این برنامه حتی شامل کارکنانی که در فرآیند درگیر بودند هم می شد. نتایج حاصل، بهبود در این روند را به وضوح نشان می داد.
تصادفی