تحقیق کنترل میکروبیولوژیک در کارخانه نیشکر، افزایش…

توضیح مختصر:

دانلود تحقیق در مورد کنترل میکروبیولوژیک در کارخانه نیشکر، افزایش کیفیت شکر و کاهش ضایعات، در قالب doc و در 15 صفحه، قابل ویرایش. چکیده تحقیق: در بویس روگ موریس شکر خام برای مصرف اروپا تولید می شود. جمعیت میکروبی موجود در شکرخام هم مانند

دسته بندی: مهندسی » مهندسی صنایع

فرمت فایل دانلودی: zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 15

حجم فایل:609 کیلوبایت

قیمت: 4500 تومان

دانلود تحقیق در مورد کنترل میکروبیولوژیک در کارخانه نیشکر، افزایش کیفیت شکر و کاهش ضایعات،

در قالب doc و در 15 صفحه، قابل ویرایش.

چکیده تحقیق:

در بویس روگ موریس شکر خام برای مصرف اروپا تولید می شود. جمعیت میکروبی موجود در شکرخام هم مانند اندازه و رنگ دانه های شکر، یکی از پارامترهای اصلی کیفیت محسوب می شود. بنابراین یکی از مسایل مهم تولید، کنترل میکروبیولوژیک است. در این تحقیق، نمای کلی از جمعیت میکروبی در فرآیند تولید شکر خام آورده شده است. آنالیزهای خاص مثل PH، اندازه گیری میزان گلوکز و فروکتوز به پیدا کردن نقاط بحرانی در فرآیند تولید، کمک می کند. تغییرات برنامه بهداشت با افزودن بیوسیدها مورد ارزیابی قرارگرفت. این برنامه حتی شامل کارکنانی که در فرآیند درگیر بودند هم می شد. نتایج حاصل، بهبود در این روند را به وضوح نشان می داد.

عبارات و جملات کلیدی

  • مقاله کنترل میکروبیولوژیک در کارخانه نیشکر
  • کنترل میکروبیولوژیک
  • کارخانه نیشکر
  • افزایش کیفیت شکر
  • کاهش ضایعات شکر
  • تولید شکر خام
  • نحوه افزایش کیفیت شکر
  • تحقیق کارخانه نیشکر
  • مقاله کارخانه نیشکر
  • مقاله کیفیت شکر
  • تحقیق کیفیت شکر
  • پایان نامه شکر

خرید فایل

تصادفی