دسته بندی: علوم انسانی » حقوق
فرمت فایل دانلودی: docx
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 63
حجم فایل:381 کیلوبایت
قیمت: 4000 تومان
دانلود مقاله با موضوع قوانین خرید و فروش مواد مخدر در کشورهای مختلف،
در قالب word و در 63 صفحه، قابل ویرایش، شامل:
مقدمه
تعریف مواد مخدر
مواد مخدر و اعتیاد
آثار مواد مخدر بر مغز
گروه های اصلی مواد مخدر
انواع مواد مخدر
انواع مواد روان گردان
انواع گیاهان روان گردان
قانون خرید، فروش و حمل مواد مخدر در ایران
تاریخچه
الف- دوران قبل از انقلاب
از سال 1334 تا انقلاب (سیاست تولید و توزیع دولتى)
ب- دوران پس از انقلاب (سیاست تحریم و مبارزه)
قوانین خرید و فروش و حمل مواد مخدر در ایران
قانون خرید، فروش و حمل مواد مخدر در استرالیا
اقدامات استرالیا در مبارزه با مواد مخدر طی سال 2009 میلادی
جدیت در اجرای قوانین وضع شده
ماریجوانا
قانون خرید، فروش و حمل مواد مخدر در آمریکا
قانون خرید، فروش و حمل مواد مخدر در سوئد
قانون خرید، فروش و حمل مواد مخدر در عربستان
قانون الحاق به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر و داروهای روانگردان
کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر و …
منابع
مقدمه تحقیق:
تمامی کشورهای دنیا مجازات هایی برای قاچاق مواد مخدر وضع کرده اند و افرادی که اقدام به تولید، ترانزیت، فروش و یا توزیع مواد کنند، شامل این قوانین تنبیهی می شوند. قاچاق مواد جرمی وابسته به وزن و اندازه مواد قاچاق شده دارد و اگر فردی با مقداری بیش از حد معین مواد دستگیر شود، متهم به قاچاق می شود. حتی اگر کسی اقدام به تولید، خرید، فروش، ترانزیت و توزیع مواد نکرده باشد و تنها قدری ماده مخدر غیر قانونی (بیش از حد مجاز) در تملک او یافت شود، نیز گناهکار شناخته خواهد شد.
مجازات های قاچاق مواد مخدر در بین کشورهای جهان تا حد زیادی متفاوت است و شامل اعدام، زندان، جریمه مالی، آزادی به قید التزام و کار اجباری است. در برخی کشورها واردات، صادرات، ترانزیت و تملک مواد مخدر غیر قانونی، مجازات های سنگینی چون اعدام در پی دارد. بنا بر دو تحقیقی که در سال های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ به ترتیب توسط سازمان مردم نهاد «وکلای به هم پیوسته» در هند و بنیاد «کاهش آسیب بین المللی» انجام شده، ۳۲ کشور مجازات اعدام را برای جرایم مربوط به مواد مخدر و روان گردان در نظر گرفته اند که در ۱۳ کشور این مجازات لازم الاجرا و حتمی است. لیست این ۳۲ کشور در ادامه آمده است: «افغانستان، بنگلادش، برونئی، چین، کوبا، مصر، هند، اندونزی، ایران، عراق، اردن، کویت، لائوس، مالزی، مراکش، کره شمالی، عمان، قطر، پاکستان، عربستان، سنگاپور، سومالی، سری لانکا، سوریه، سودان، تایوان، تایلند، امارات، آمریکا، ویتنام، یمن، زیمباوه».
ماده مخدر، نامی عمومی برای انواع مختلفی از داروها و ترکیبات طبیعی، شیمیایی است که اغلب به دلیل احتمال ایجاد وابستگی به مصرف جزو مواد اعتیادآور طبقه بندی شده و معمولاً خرید و فروش آن ها ممنوع است.
انواع مختلفی از مواد مخدر و اعتیاد آور وجود دارند و به همین دلیل، فرد معتاد در طول زمان، برای ارضا و احیای حس نشئگی، معمولا از ماده مخدر به مخدری قوی تر نیازمند می شود. بنابر آمار سازمان ملل متحد در سال ۲۰۱۰ میلادی، از میان ۲۲۰ میلیون مصرف کننده مواد مخدر اعتیاد آور در جهان، بیش از ۱۶۰ میلیون نفر (افزون بر ۷۰ درصد) حشیش و فرآورده های گیاه شاه دانه هندی (کانابیس) استفاده می کنند.
تصادفی