ظرفیت: ۳۰۰۰ تن در سال
اشتغال زایی: ۱۱ نفر
قَهوه، دانه خوراکی درختی از خانواده قهوه ها است که از این دانه که خاصیت محرک دارد، در تهیه مواد غذایی مختلف و همچنین انواع نوشیدنی استفاده می کنند. گیاه قهوه معمولاً در نواحی گرمسیر رشد و
پرورش می یابد. مصرف آن به بهبود تمرکز کمک می کند. البته در افرادی هم ایجاد اضطراب می کند. مصرف زیاد آن می تواند باعث دفع کلسیم شود .
- معرفی کامل محصول
- روش و فرآیند تولید
- ابزار و مواد مورد نیاز
- محاسبه هزینه ها و جداول مربوطه
- ابعاد اقتصادی طرح
- نیروی انسانی مورد نیاز
تصادفی