ازت در چغندر

توضیح مختصر:

ازت در چغندر

دسته بندی: علوم پزشکی » تغذیه

فرمت فایل دانلودی: doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 24

حجم فایل:251 کیلوبایت

قیمت: 4000 تومان

فهرست مطالب :

فصل اول

مقدمه

فصل دوم

ازت در چغندرقند

محاسبه ازت مورد نیاز چغندرقند

پیش بینی مقدار کود لازم بر اثر تجزیه خاک

علائم کمبود ازت در چغندرقند

منابع ازت در زراعت چغندرقند

زمان و روش مصرف کود ازته در چغندرقند

فصل سوم

تاثیرات ازت بر گیاه

تاثیر ازت بر قوه نامیه، ظهور جوانه ها و تثبیت در گیاه

اثرات ازت بر روی رشد چغندرقند و کارایی برگ ها

اثر ازت بر عملکرد و کیفیت ریشه:

فصل چهارم

ازت و سایر عوامل

ازت در چغندرقند سیلو شده

رابطه بین ازت و عوامل زراعی و سایر عوامل

وضعیت ازت موجود در قبل از برداشت

رابطه ازت و کیفیت قند

منابع

قسمتی از متن :

چغندرقند گیاهی است از خانواده Chenopodiacea و همانند بسیاری از اعضای دیگر این خانواده مقاوم به تنش و شوری است

تغذیه چغندرقند به طور جامع از بیست سال گذشته گزارش شده است (1972). در آن گزارش، برای اولین بار حاصل نیم قرن تحقیق در اروپا و آمریکا روی نیازهای گیاه به عناصر میکروماکرو بوده است. در هرکجا که گیاه چغندرقند وارد شده است و اقدام به کشت شده، تحقیقات آن از اولویت بالایی برخوردار بود. مهمترین دلیل این اقدامات، این بود که اضافه کردن صحیح مواد مغذی به خاک بیشترین تاثیر را بر تثبیت عملکرد زارع قرار داده است

همانند سایر محصولات کشاورزی، چغندرقند نیز تنها جزئی از نیازهای خود را از خاک تامین می نماید و بقیه را بایستی از کودهای شیمیایی، حیوانی و محلول پاشی بر روی سطح برگ تامین کند

در میان کودهای شیمیایی، ازت در تمامی خاک های زراعی به مقدار کم وجود دارد و از مهمترین عناصری است که بایستی در هر جا چغندرقند کشت می گردد، به صورت کود داده شود. هنگامی که برای اولین بار فسفر مصرف شد پس از سال های متوالی مزارع غنی از فسفر شدند و افزودن این عنصر به زمین تاثیر آن چنانی بر روی عملکردشان نداد. در نتیجه مصرف آن ناچیز شد و در نهایت در طول بیست سال گذشته بیشتر فعالیت های تحقیقاتی بر روی نیاز گیاه به ازت متمرکز شده و از تحقیقات روی فسفر کاسته شده است

کار بر روی سایر عناصر ماکر، نظیر پتاسیم، منیزیم و سدیم ادامه دارد، زیرا نیازهای چغندرقند به این عناصر بیش از سایر محصولات است. کاشت چغندرقند در خاک های سبک، فراهم شدن امکانات مکانیزه نیاز چغندرقند به سه عنصر مورد اشاره را که اغلب به مقدار کم در خاک وجود دارد، بیشتر نموده است.

نیاز غذایی چغندرقند به کودهای اصلی هم اکنون مشخص شده. لیکن علاقه به مصرف کودهای فرعی به مراتب بیشتر شده است. جذب عناصر فرعی با افزایش محصول به طور موازی افزایش یافته است. علت آن، نیاز این عنصرها حتی در مناطقی است که بیشتر ذخایر طبیعی خاک کافی بوده است

عبارات و جملات کلیدی

  • ازت در چغندرقند
  • علائم کمبود ازت در چغندرقند
  • منابع ازت در زراعت چغندرقند
  • زمان و روش مصرف کود ازته در چغندرقند
  • تاثیرات ازت بر گیاه
  • اثر ازت بر عملکرد و کیفیت ریشه
  • وضعیت ازت موجود در قبل از برداشت
  • رابطه ازت و کیفیت قند

خرید فایل

تصادفی