قیمت: 75000 ریال
موضوع:
کارآموزی صنایع غذایی (شرکت کشت و صنعت گرگان)
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
مقدمه و تاریخچه کنسروسازی 1
1-2 معرفی کشت و صنعت گرگان 10
1-3 محصولات تولیدی شرکت 11
1-4 اصول و مراحل مختلف خط تولید محصولات کنسروی 13
1-4-1 انتخاب مواد اولیه 13
1-4-1-1 میوه و سبزی 13
1-4-1-2 مواد اولیهی نیمه آماده 13
1-4-2 درجه بندی مواد اولیه 16
1-4-3 تمیز کردن مواد اولیه 17
1-4-4 آماده کردن مادهی اولیه 17
1-4-4-1 جدا کردن پوست میوه 18
1-4-4-2 دم گیری و جدا کردن هسته 19
1-4-4-3 قطعه قطعه کردن 19
1-4-4-4 استفاده از خلاء برای خارج کردن اکسیژن، هوا و گازها (آبدهی در خلاء) 19
1-4-5 بلانچینگ 20
1-4-6 فرمولاسیون 22
1-4-7 پر کردن در قوطی 23
1-4-8 خارج کردن اکسیژن و گازها 24
1-4-8-1 خارج کردن هوا با استفاده از دما 25
1-4-8-2 خارج کردن هوا با استفاده از روش های مکانیکی 25
1-4-8-3 خارج کردن هوا با استفاده از تزریق 25
1-4-9 درب بندی قوطیهای کنسرو 25
1-4-10 فرآیند دمایی کنسروها 26
1-4-10-1 پخت محصول 26
1-4-10-2 دما دادن به منظور استریلیزاسیون محصول 27
1-4-10-3 دستگاه ها و روش های دما دادن کنسروها 27
1-4-11 سرد کردن قوطیهای کنسرو 28
1-4-12 کدگذاری و برچسب زنی قوطیهای کنسرو 28
1-4-13 کارتن گذاری و نگهداری قوطیها 29
1-4-14 میکروبیولوژی کنسروها 30
1-5 خط تولید ذرت شیرین کارخانهی شهره 30
1-5-1 ذرت فریز شده 33
1-5-2 کنسرو ذرت شیرین 34
1-5-3 مخزن آب نمکزنی 36
1-5-4 کوکر کولر 37
1-6 خط تولید خوراک بادمجان کارخانهی شهره 38
1-7-1 فلوچارت تولید کنسرو لوبیاچیتی با سس 40
1-7-2 فلوچارت تولید فرآورده های گوجه فرنگی 41
1-8 تاسیسات و تجهیزات کارخانه 42
1-8-1 سردخانه و انجماد 42
1-8-1-1 تجهیزات تولید و توزیع سرما 43
1-8-1-2 ساختمان سردخانه 44
1-8-2 دیگ بخار 46
1-8-3 انبارهای کارخانه 49
1-8-4 تصفیهی فاضلاب (تصفیهی آب صنعتی) 51
1-9 بخش کنترل کیفی محصول و آزمون های آن 53
1-9-1 آب کارخانه 53
1-9-1-1 آزمون های آب کارخانهی شهره 54
1-9-2 آزمون های فیزیکی شیمیایی کارخانهی شهره 58
1-9-3 آزمون های میکروبی کارخانهی شهره 63
1-10 نتیجه گیری 65
1-11 پلان کارخانه شهره 66
1-12 جداول 67
1-13 اشکال 69
تصادفی