کارآموزی صنایع غذایی (شرکت کشت و صنعت گرگان )

قیمت: 75000 ریال

موضوع:

کارآموزی صنایع غذایی (شرکت کشت و صنعت گرگان)

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

مقدمه و تاریخچه کنسروسازی 1

1-2 معرفی کشت و صنعت گرگان 10

1-3 محصولات تولیدی شرکت 11

1-4 اصول و مراحل مختلف خط تولید محصولات کنسروی 13

1-4-1 انتخاب مواد اولیه 13

1-4-1-1 میوه و سبزی 13

1-4-1-2 مواد اولیهی نیمه آماده 13

1-4-2 درجه بندی مواد اولیه 16

1-4-3 تمیز کردن مواد اولیه 17

1-4-4 آماده کردن مادهی اولیه 17

1-4-4-1 جدا کردن پوست میوه 18

1-4-4-2 دم گیری و جدا کردن هسته 19

1-4-4-3 قطعه قطعه کردن 19

1-4-4-4 استفاده از خلاء برای خارج کردن اکسیژن، هوا و گازها (آبدهی در خلاء) 19

1-4-5 بلانچینگ 20

1-4-6 فرمولاسیون 22

1-4-7 پر کردن در قوطی 23

1-4-8 خارج کردن اکسیژن و گازها 24

1-4-8-1 خارج کردن هوا با استفاده از دما 25

1-4-8-2 خارج کردن هوا با استفاده از روش های مکانیکی 25

1-4-8-3 خارج کردن هوا با استفاده از تزریق 25

1-4-9 درب بندی قوطیهای کنسرو 25

1-4-10 فرآیند دمایی کنسروها 26

1-4-10-1 پخت محصول 26

1-4-10-2 دما دادن به منظور استریلیزاسیون محصول 27

1-4-10-3 دستگاه ها و روش های دما دادن کنسروها 27

1-4-11 سرد کردن قوطیهای کنسرو 28

1-4-12 کدگذاری و برچسب زنی قوطیهای کنسرو 28

1-4-13 کارتن گذاری و نگهداری قوطیها 29

1-4-14 میکروبیولوژی کنسروها 30

1-5 خط تولید ذرت شیرین کارخانهی شهره 30

1-5-1 ذرت فریز شده 33

1-5-2 کنسرو ذرت شیرین 34

1-5-3 مخزن آب نمکزنی 36

1-5-4 کوکر کولر 37

1-6 خط تولید خوراک بادمجان کارخانهی شهره 38

1-7-1 فلوچارت تولید کنسرو لوبیاچیتی با سس 40

1-7-2 فلوچارت تولید فرآورده های گوجه فرنگی 41

1-8 تاسیسات و تجهیزات کارخانه 42

1-8-1 سردخانه و انجماد 42

1-8-1-1 تجهیزات تولید و توزیع سرما 43

1-8-1-2 ساختمان سردخانه 44

1-8-2 دیگ بخار 46

1-8-3 انبارهای کارخانه 49

1-8-4 تصفیهی فاضلاب (تصفیهی آب صنعتی) 51

1-9 بخش کنترل کیفی محصول و آزمون های آن 53

1-9-1 آب کارخانه 53

1-9-1-1 آزمون های آب کارخانهی شهره 54

1-9-2 آزمون های فیزیکی شیمیایی کارخانهی شهره 58

1-9-3 آزمون های میکروبی کارخانهی شهره 63

1-10 نتیجه گیری 65

1-11 پلان کارخانه شهره 66

1-12 جداول 67

1-13 اشکال 69

خرید فایل

تصادفی