دسته بندی: مهندسی » مهندسی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل دانلودی: zip
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 15
حجم فایل:27 کیلوبایت
قیمت: 4000 تومان
دانلود تحقیق در مورد خواص دارویی زعفران ،
در قالب doc و در 15 صفحه، قابل ویرایش، شامل:
مقدمه
گیاه شناسی
تاریخچه زعفران
ترکیب های شیمیایی زعفران
خواص دارویی زعفران
مضرات
نگهداری
پراکنش توسعه زعفران در سال 1386
منابع
مقدمه تحقیق:
در حاشیه کویر و زمین های خشک و تشنه جنوب خراسان، استهبانات فارس و مناطقی از کرمان، یزد، سمنان، اصفهان واستان مرکزی همگام با طراوت باران های پاییزی، گلی از درون خاک هویدا می شود که نامش زعفران است. دست های زحمتکش زنان و کودکان دهقان، این گل ها را چیده و گران ترین ادویه جهان را بسان مروارید، از صدف های این گل های زیبا و ارغوانی رنگ جدا می سازند تا نشان دهند که کشور ایران با قدمت چند هزار ساله، هم چنان بزرگ ترین تولیدکننده زعفران و سرچشمه سلطان ادویه هاست. این محصول با عطر و طعم منحصر به فرد خود بر فرهنگ بسیاری از کشورهای جهان سیطره یافته است و امروزه در بسیاری از کشورهای اروپائی و آمریکائی، گران ترین غذاها را با عطر و طعم این محصول مزین و معطر می سازند.
تصادفی