فهرست مطالب
مقدمه۳
تاریخچه ۴
مشخصات کلی شرکت کشت و صنعت گرگان ۵
ساختار سازمانی شرکت کشت و صنعت گرگان ۵
طرح های توسعه ای در دست اقدام۹
آمار کارکنان شرکت در سال های ۷۷٫۷۸ به تفکیک۱۱
نمودار تولید سالیانه شرکت از سال ۱۳۷۲ لغایت ۱۳۷۸
خط تولید خلال نیمه سرخ و منجمد سیب زمینی (فرنج فرایز)
توضیحی مختصر درمورد سردخانه
سیکل زیر صفر
سیکل تبرید
۱) کمپرسور
۲) سپراتور
۳) کندانسور
۴) رسیبل
۵) اواپراتور
۶) شیرهای فشارشکن
سیکل تونل انجماد
سیکل بالای صفر
اهداف کارآموزی
فصل اول
انواع محصولات و نحوه تولید آن در شرکت
فصل دوم
تعاریف و آشنایی با اصطلاحات
فصل سوم
سیستم تولید بخار (Steam Generation)
اجزاء مربوط به سیستم (System Components)
دیگ لوله آتشی (Fire tube)
دیگ بخار (Boilers)
بدنه اصلی دیگ
وسایل جانبی
محل و شرایط نصب دیگ
سیستم هدایت سوخت
آشنایی با آب و ناخالصی های آن (Introduction to water and to impurities)
مشکلات آب صنعتی (Industrial water problems)
منبع آب تغذیه
شرایط آب تغذیه
توضیح مختصری در مورد سختی گیرها
خوردگی
کنترل خوردگی
۱٫ انتخاب سوخت
خوردگی ناشی از خاکستر سوخت مایع
علل ایجاد عیوب در دیگ های بخار
تشکیل رسوب
لوله کشی عبور بخار
دستورالعمل راه اندازی دیگ های بخار
عملیاتی که باید در هر شیفت انجام گیرید (برنامه روزانه)
برنامه هفتگی دیگ های بخار
برنامه ماهانه
برنامه فصلی
روش های تمیزکاری
خاموش کردن دیگ برای مدتی کوتاه
خاموش کردن دیگ برای مدتی طولانی
عیوبی که ممکن است در سیتسم کار بوجود آید
تصادفی