اکسیداسیون الکتروکاتالیتیک برخی کربوهیدرات ها توسط پلی (1

چکیده

روش تولید سریع پلیمری، تجدید پذیر و پوشیده شده با سطح الکترودی پیشنهاد می شود که در حالت الکترو پلیمریزاسیون مونومری که به صورت خمیر الکترود کربن تغییر یافته قرار می گیرد. یک خمیر الکترود کربن توسط 1- نفتیلامینی که برای نشان دادن این راهکار مورد استفاده قرار می گیرد تغییر شکل میدهد. سپس یونهای Ni (II) با غوطه ور شدن الکترود تغییر یافته در یک محلول یونی 0.1 مول Ni (II) ترکیب می شوند. خصوصیات الکتروشیمیایی این الکترود تغییر شکل یافته، رفتار اکسایش – کاهش پایداری را در جفت های نیکل 3 بار مثبت و 2 بار مثبت حتی پس از 500 چرخه پتانسیلی نشان میدهد. همچنین، آزمایش های ولتا مترهای چرخشی و کرنو آمپر متریک نشان میدهد که گلوگز اکسید شده در سطح این نیکل توزیع پلیمری پیدا می کند و به الکترود کربن می چسبد. الکترود بطور موفقیت آمیزی در اکسیداسیون الکتروکاتالیتیک کربوهیدرات های گوناگون دیگر استفاده شد. در نهایت، جریان اوج اکسیداسیون الکتروکاتالیک تمامی کربوهیدرات های آزمایش شده غلظتی بصورت خطی دارند که مقدار آنها را به راحتی می توان بدست اورد.

کلیدواژه: خمیر الکترود کربنی، 1-نافتیلامین، کربوهیدرات، الکتروپلیمریزاسیون، ولتا متری چرخشی

مقدمه

تحقیقات اخیر نشان داده که پوشش سطح الکترودها با غشاهای پلیمری، راهکارجالبی برای افزایش توان و میدان الکترود های تغییر یافته الکتروشیمیایی می باشد. (4-1). پلیمرهایی چون: پلی پیرول، پلی تیوفن و پلی آنیلین در تبدیل الکترو شیمی ایی الکترودها به کار برده شده اند. (9-5). این رده بندی جدید مواد الکترودی برای بهبود میزان حساسیت و گزینش الکترود و برای کاهش اثرات رسوب در بسیاری از کاربردها ایجاد شده است. (11 و 10).

خرید فایل

تصادفی