پایان نامه توصیه کودی بهینه برای محصولات…

توضیح مختصر:

کــــود در اصطلاح کشاورزی کود عبارت است از مواد غذایی که گیاه برای تغذیه و ادامه زندگی خود به آن نیاز دارد و زمین نیز با آن حاصلخیز شود. اهمیت کود در سبزیکاری بیش از سایر قسمتهای زراعت است. زیرا جذب مواد غذایی از زمین به وسیله سبزیهایی که تماماً قابل استفاده است و پس مانده ناچیزی دارند، زیاد است. بن

دسته بندی: مهندسی » مهندسی کشاورزی و زراعت

فرمت فایل دانلودی: rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 65

حجم فایل:87 کیلوبایت

قیمت: 14000 تومان

کــــود

در اصطلاح کشاورزی کود عبارت است از مواد غذایی که گیاه برای تغذیه و ادامه زندگی خود به آن نیاز دارد و زمین نیز با آن حاصلخیز شود. اهمیت کود در سبزیکاری بیش از سایر قسمتهای زراعت است. زیرا جذب مواد غذایی از زمین به وسیله سبزیهایی که تماماً قابل استفاده است و پس مانده ناچیزی دارند، زیاد است. بنابراین جبران مواد غذایی جذب شده فقط با کود امکان پذیر است. کود سه عامل مهم را برای حفظ و سلامتی گیاه انجام می دهد که عبارتند از:

•خواص فیزیکی خاک را بهبود می بخشد و در نتیجه زمین و گیاه سالم باقی می مانند.

•موادی که زمین در اثر شسته شدن و یا تثبیت شدن نمی تواند در دسترس گیاه قرار دهد در اختیار آن قرار می دهد.

•موادی که گیاه هر ساله و یا پس از هر بار برداشت محصول از زمین خارج می کند به آن برمی گرداند.

بطور کلی کودها به دو دسته بزرگ تقسیم می شوند که عبارتند از کودهای آلی یا طبیعی و کودهای معدنی یا شیمیایی.

کودهای آلی یا طبیعی

این کودها موادی هستند که توسط موجودات زنده اعم از انسان، حیوان و گیاه تولید می شود مثل انواع کود حیوانی، کودسبز، تورب وی ا کمپوست.

کود حیوانی

کودهای حیوانی شامل فضولات جامد و مایع چهارپایان همراه با مقداری کاه و یا گیاهان خشک دیگر است. مواد آلی که توسط این نوع کود به زمین افزوده می شود، در مقایسه با سایر کوها نقش مهمتری را ایفاء می کند و در حاصلخیزی خاک نیز بسیار مؤثر است. (جداول 7-2 تا 10-2). هوموس از دست رفته توسط کود حیوانی جایگزین می شود. برای متعادل کردن میزان هوموس در خاک سالانه به 4 تن ماده آلی خشک در یک هکتار نیاز است که این مقدار با 22 تن کود گاوی و یا با 10 تن تورب جبران می شود. سبزیها در کشتهای متراکم پس از برداشت مقدار زیادی بقایای گیاهی در زمین باقی می گذارند که مقدار ماده آلی آن در اکثر اوقات بیش از 4 تن است و نیاز به دادن کود حیوانی نخواهد بود.

جدول 10-2 مقدار مورد نیاز کودهای آلی را در کشتهای چندمرحله ای سبزیها در یک قطعه زمین مشخص نشان می دهد. قابل توجه است مقدار مواد آلی را که بقایای گیاهان در تناوبهای مختلف زراعی به جای می گذارند، بخش مهمی از نیاز مواد آلی خاک را برطرف می کند.

به ازای 40 تن کود حیوانی مقادیر 200 کیلوگرم ازت، 100 کیلومتر فسفر ، 260 کیلومتر پتاس، 2 کیلوگرم منگنز، 18/0 کیلوگرم مس و 51/0 کیلوگرم بردر هکتار در زمین پخش می شود. باید دانس که مواد موجود در کودها در سالهای متمادی در دسترس گیاه قرار می گیرد.

فهــرست مطـالـب

محصولات زراعی1

گندم و جو 2

سیب زمینی 3

پیاز 4

نباتات علوفه ای 5

حبوبات آبی 6

سبزی و صیفی

گیاهان جالیزی 8

دانه های روغنی 9

برنج 10

پنبه 11

محصولات باغی 12

توصیه کودی سیب و گلابی و به 13

هلو، شفتالو، شلیل، گیلاس، آلبالو و زردآلو 14

انگور 15

بادام

گردو

فندق

سماق

درختان غیر مثمر سایه دار و زینتی

بیوفسفات صلائی محتوی روی

ساری کود (گوگرد کشاورزی گرانوله)

عبارات و جملات کلیدی

  • پایان نامه
  • دانلود پایان نامه
  • پایان نامه کشاورزی
  • کشاورزی و زراعت
  • زراعت
  • کشاورزی
  • پایان نامه توصیه کودی بهینه برای محصولات زراعی و بـاغی
  • توصیه کودی
  • محصولات زراعی
  • محصولات باغی
  • توصیه کودی بهینه

خرید فایل

تصادفی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد