دانلود گزارش کارآموزی در شرکت سویا…-2

مقدمه:

در تمامی کارخانه های تولیدی مسئول فنی کارخانه، مسئولیت های زیادی دارد تا محصول مورد نظر تمامی مراحل تولید خود را طی کند تا به دست مصرف کننده برسد همچنین اختیارات مسئول فنی نیز محدود است که این مسئله مانع از انجام درست مسئولیت ها می شود. پس نقص عمده ای که منجر به بروز مشکلات فراوانی برای انجام مسئولیت های فنی می باشد، گستردگی مسئولیت ها و محدودیت اختیارات است و در بسیاری از شرکت های تولیدی مسئولین فنی با تلاش و پیگیری خود موجب برقراری ارتباط مناسب با بخش های مختلف کارخانه که در کیفیت محصولدخالت دارند می گردد که به سادگی قابل انجام نیست. طبق راهنمایی ها و دستورالعمل های اداره کل نظارت بر امور تولید محصول، سیستم تضمین کیفیت Assurance Quality این مسئولیت ها را به عهده دارد و مسئول فنی یکی از اعضای این سیستم است. تضمین کیفیت Assurance Quality خودیکی از عناصر اصلی مدیریت کیفیت Management Quality است. به عبارتی شورای تضمین کیفیت اطمینان می دهد که محصولات تولید شده از سلامت، کیفیت و کارآیی مطلوب برخوردار بوده و رضایت مشتری را به همراه دارد.

فهرست مطالب

مقدمه:

تقدیر و تشکر:

فصل اول

معرفی محل کار آموزی

(شرکت تولید کننده مواد غذایی سویا سان Maxsoy)

تاریخچه شرکت سویا سان (Maxsoy)

انواع فرآورده های سویا در شرکت سویا سان:

« فرایند تولید شیر سویای طعم دار »

معرفی خط های تولید:

نمای کلی فرآیند تولید شیر سویا

فرآیند تولید آرد و پروتئین بافت دار سویا (TSP)

نمای کلی فرآیند تولید آرد و TSP:

فرآیند تولید اسنک (پنیر – لچو – کچاپ)

فصل دوم

معرفی سیستم مدیریت کیفیت

سیستم مدیریت کیفیت:

و) اندازه و ساختار سازمانی آن

مزایای استقرار مدیریت کیفیت:

فرآیندهای PDCA:

*اسقرار سیستم مدیریت کیفیت مبتنی بر استانداردiso ۹۰۰۱: ۲۰۰۰

مراحل و الزامات استقرار:

۳) الزامات مستندسازی

۴) مسئولیت مدیریت

۵) مدیریت منابع

۶) پدیدآوری محصول

۷) اندازه گیری، تحلیل و بهبود

فصل سوم

چگونگی پیاده سازی سیستم مدیریت کیفیت در شرکت سویا سان

پیاده سازی سیستم مدیریت کیفیت در شرکت سویاسان

طبقه بندی وظایف

مدیریت کیفیت:

وظایف نمایندگان واحد تضمین کیفیت:

نگاهی به اجرای ISO ۹۰۰۱: ۲۰۰۸ در کارخانه سویاسان:

نتیجه:

خرید فایل

تصادفی